Бойко Борисов. Снимка: ГЕРБ
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че „цензурата е тотална“ и на медиите им е забранено да говорят за хубавите неща, създадени от партията му.

"Това е демокрацията на Станишев, в XXI век да забраняват на хората да говорят за направеното от ГЕРБ за село Бисер", заяви Борисов при посещението си в димитровградското село Добрич, където разгледа обновена детска градина.

Oще по темата
Лидерът на ГЕРБ каза това в коментар на думите на човек от Бисер, който се оплакал, че вчера са му забранили да благодари на Борисов за помощта за селото, предаде „Фокус“.

„Когато дойдем отново на власт, тогава разрушените къщи в село Бисер ще бъдат оправени“, обеща експремиерът.

Според него премиерът Пламен Орешарски не може да реши проблема с транспортната блокада на границата с Турция заради липса на разрешителни, “защото ходи в чужбина единствено по изложения и олимпийски игри, на които ходят всички“.

"Неслучайно външният министър на Турция отказа да дойде в България. По времето, по което аз бях министър-председател, можех да се чуя с турския премиер и да решим проблема”, коментира председателят на ГЕРБ.

По повод разпределението на 500-те млн. лв. от държавната инвестиционна програма за регионите, Борисов коментира, че на общините с кметове от ГЕРБ не е отпуснато никакво финансиране, а на София, в която живеят 2 млн. души, са дадени едва 6 млн. лв.

"Това показва, че продължава разделението на нацията, продължава оскърбяването и озлобяването на местните власти", коментира той.

По повод днешно изявление на лидера на „Атака“ Волен Сидеров, Борисов каза само, че е завел дела срещу него за клевета и няма да коментира нищо друго.

Както Dnes.bg писа, днес Сидеров отново обясни, че на самолетите на „Авиоотряд“-а е можело да се качи всичко, защото Бойко Борисов и хората около него са слизали от колите на НСО и директно са се качвали в самолета, без да минат проверки.

Лидерът на „Атака“ отново предположи, че е възможно по този начин да са изнасяни пари от страната. Заради това изказване на Сидеров преди месеци Борисов заведе дело за клевета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

427

ШОСЕТО

преди 10 години

Я си налягай парцалите, бе,Винету.

426

1

преди 10 години

а тиквата ходеше само на мачове, с бистришките котки.

425

NE moje

преди 10 години

NE NE nema da stane

fallback