Снимка: архив, БулФото
fallback

В понеделник и вторник ще има извънредни заседания на парламента от 14 часа до 19 часа.

Oще по темата
Предложението беше направено от Атанас Мерджанов от левицата. От ГЕРБ настояваха заседанията да бъдат от 09.00 часа. От опозицията се мотивираха с необходимостта от прозрачност.

В понеделник ще бъде обсъден вотът на недоверие, внесен вчера от ГЕРБ. Във вторник пък ще бъде гласуването.

Вотът на недоверие е за провал на правителството в областта на сигурността и вътрешния ред.

Най-вероятно и искането на опозицията е причината за извънредните заседания. През миналия пленарен сезон заради честите вотове на недоверие извънредни заседания имаше почти всяка седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Неформална

преди 10 години

Тия прости хора от ГЕРБ всячески се опитват да отклоняват фокуса от важните въпроси. Вместо да се коментира изборния кодекс, ще има извънредни заседания за това, че Герб са докарали МВР и други структури до състояние на колапс.

8

Анонимен

преди 10 години

prostitutkata na dogan bolen siderov pak shte glasuva protiv bulgarite

7

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Западащата ГЕРБ стана отново 1, след като Първанов събуди АБВ. Ако Първанов е сценаристът, горко на България! Защото той ще помага на Борисов да стане следващия президент, а той пък ще му бъде задължен до гроб. ГЕРБ, АБВ и Бареков са в негласна коалиция за поемане на властта. А Първанов ли? Той отдавна напира да стане министър-председател и не се е отказал от целта си. Бойко, ДПС и Бареков имат и финансов, и медиен ресурс, да му помогнат за

fallback