Атанас Мерджанов Снимка: архив, БСП
fallback

БСП не се притеснява от внесения вот на недоверие за сектор "Сигурност" от ГЕРБ.

Вотът ще бъде преодолян, отсече председателят на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Атанас Мерджанов.

Никой не оспорва правото на опозиционната политическа партия да внася вот на недоверие. Конкретните шест мотива са изключително несъстоятелни, заяви той.

Мерджанов припомни скандалите във вътрешната сигурност по време на управлението на ГЕРБ – подслушването, полицейските акции и т.н.

Oще по темата
Всичко това ни дава основание да очакваме дебатите по вота спокойно и хладнокръвно. Вотът ще бъде преодолян в пленарна зала, отсече Мерджанов.

Нас вот на недоверие не ни притеснява, като имаме предвид практиката на управление на ГЕРБ. Един от големите успеха на правителството на Пламен Орешарски беше справянето с бежанската вълна, отсече още той.

От левицата отговориха и на нападките на ГЕРБ срещу съпругата на лидера на БСП Моника Станишева.

Свидетели сме на поредната мръсна кампания от страна на ГЕРБ към лидера на ПЕС Сергей Станишев. Отвратително е, когато мъже, които претендират за мъжественост, атакуват една жена. След като не могат да се разправят с лидера на БСП, атакуват жена му. Кампанията за евроизборите започва и ГЕРБ я започват по познатия начин с нападки и кал, заяви Манолова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 10 години

" Несъстоятелни" ли??? Тези слепи ли са или какво????

26

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ , *** , СЕГА СЕ УСТАНОВИ , ЧЕ ВИЕ ПОДСЛУШВАТЕ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ И БИЕТЕ ХОРАТА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ...ВИЕ СТЕ ЕДНА БОКЛУЧИЙСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА КОЯТО Е ВРЕДНА ЗА ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА ...

25

gogo

преди 10 години

Бежанската вълна намаля защото дойде зимата, и за сменянето на сезоните взимат кредит ГОВЕДАТА.

fallback