Младен Червеняков Снимка: архив, БСП
fallback

Парламентът прекрати предсрочно мандата на депутата от БСП Младен Червеняков, който става посланик в Черна гора.

Бившият правосъден министър в кабинета "Виденов" до момента оглавяваше парламентарната комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

През ноември миналата година обаче правителството взе решение да го изпрати като посланик в Черна гора, а президентът Росен Плевнелиев подписа указа за назначаването му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

123

преди 10 години

Името му излиза в много мафиотски афери! Толкова се е оял че ги е страх да не се изпусне преди изборите.Затова го пращат малко по-далеч да не мирише!!!

29

Анонимен

преди 10 години

Той беше един от тези на високи постове, които бяха "забравили" да си обявят в декларацията всички имоти и пари, нали? Само това не е ли достатъчно за да се види моралният му облик? Ние може и да омаловажаваме неприятните факти, национална черта ни е, но навън всичко се знае и помни, и в определен момент се припомня. Хайде със здраве и дано да работи за страната си, а не само за себе си и фамилията!

28

Богданов

преди 10 години

До уплашенНе са купени и не са само в Слънчев бряг има и в Приморско и в други черноморски градове!Придобити са чрез изготвяне на фалшиви документи и много корупция!!!Лично познавам засегнат от Червеняков човек!!!Затвор за такива престъпници!!Въпреки че тоя е почти пътник..От тва пиене не му остава много живот

fallback