Цветан Цветанов. Снимка: архив, БулФото

Подслушват ме – до скоро със сигурност, мисля, че и в момента. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „Всяка неделя” по Нова телевизия, където коментира сигналите за незаконно подслушване на политически опоненти в последно време.

„Винаги съм използвал един телефонен номер. Нямам никакви притеснения, защото когато говоря по телефона, аз не говоря за престъпления”, каза още депутатът.

Още по темата

Цветанов за пореден път отрече да се е занимавал с такива практики докато оглавяваше МВР и посочи, че няма нито едно доказателство за това.

„Знам какво съм правил и съм вярвал на колегите, с които работех“, изтъкна той по темата.

Според Цветанов появата на сигналите за СРС-та и случаят с предполагаемото тефтерче на Кирил Рашков - Цар Киро имат за цел отклоняване на вниманието от реалните теми – докладът на Европейската комисия, проблемите на БСП с АБВ, Изборният кодекс.

Цветанов отрече да е знаел за тефтера на Рашков.

Според бившия МВР шеф, министерството и секторът за сигурност ще се използват много умело за внушенията, които ще се правят за предстоящите избори.

„В момента МВР изготвя опорни точки за БСП", заяви той. Според депутата, ДАНС обслужва централите на БСП и ДПС. Цветанов даде пример с оттеглянето на Христо Бисеров от парламента и ДПС.

Според него, докато от опозицията преди парламентарните избори са се занимавали с внушения, ГЕРБ са правили реални политики.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase