Снимка: архив, БТА
fallback

„Няма нищо срамно и скрито в това, което сме сторили. В изумление съм от нещата, които чух тези дни. Не чух обаче едно изказване, което да твърди, че не е трябвало да ходим”. Това заяви пред Нова телевизия депутатът от Коалиция за България Румен Йончев, който заедно с трима свои колеги посети Тайван по време на зимната ваканция на парламента.

Визитата на народните представители привлече вниманието на медиите и обществеността, след като стана ясно, че председателят на парламента Михаил Миков е бил против и след скандала с неразрешеното посещение на социалиста Страхил Ангелов в Сирия.

Oще по темата
„Опитахме се да свършим някаква работа. Свършихме това, което никой не е свършил през последните няколко десетилетия – срещи с колеги от тайванския парламент и представители на бизнеса. Има интерес от тайвански компании за инвестиране у нас, най-вече в хранителната индустрия”, обясни Йончев.

 По думите на депутата точната дефиниция на визитата е неофициално посещение, защото един народен представител в лично качество не може да прави официални посещения. Стана ясно също, че „поне в последните пет парламента са извършвани ежегодно такива посещения и нито веднъж те не са били за сметка на българската държава и българския данъкоплатец”.

„Поканата получих аз от представителите на Тайван в Атина, които наблюдават България. Поканих колегите, които знам, че имат изявен интерес във външната политика”, добави Румен Йончев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Тайвански МАСАЖ :)

преди 10 години

.... Или викаш НЕ ви се даваха пари за СПЕЦИАЛНИТЕ ТАЙВАНСКИ МАСАЖИ , че там май са си скъпички......... ;) :) ;) :) И направо Другарката Петя Раева от ДПС ви направи по един "СПЕЦИАЛЕН МАСАЖ" и на тримата наглеци от мъжки пол..... БЕЗПЛАТНО ;) Хем да ви се "отблагодари",че сте я взели...... хем си е и СВИКНАЛА на такива "СПЕЦИАЛНИ ПОРЪЧКИ".... Все пак как е стигнала до депутатското си място...... НЕ Е с акъл , със сигурност :) ;) :)

13

Тайвански МАСАЖ :)

преди 10 години

Е как ще е срамно.... Няма нищо срамно,разбира се! Какво СРАМНО виждат НАГЛИ БЕЗСРАМНИЦИ И НАХАЛНИЦИ ,като вас, в това че са си направили една "скромна екскурзия" до Тайван... С НАШИТЕ ПАРИ! С парите от джоба на всеки един обикновен Българин, които ви плаща ш_ _аните партийни субсидии и данъци а НЕ може да си плати една сметка или да си вземе нещо свястно за ядене! Е как ще е "СРАМНО"? Не е срамно,разбира се! И каква "РАБОТА" свършихте там , а? Опитахте СПЕЦИАЛНИТЕ ТАЙВАНСКИ МАСАЖИ , нали? ;) !

12

анонимен

преди 10 години

Червените *** не изпитват срам, те са нагли! Но не е трябвало да се връщат, да са си останали там! Знаят много добре, че тук не ги искаме! *** нещастни!

fallback