Георги Кадиев. Снимка: Булфото
fallback

Депутатът от БСП Георги Кадиев обяви, че ще гласува "за" сваляне имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров и смята, че парламентарната група на Коалиция за България също ще подкрепи това решение.

"Категорично гласувам "за" сваляне на имунитета. Според мен и Коалиция за България ще гласува "за" сваляне имунитета на Волен Сидеров, ако се стигне дотам", застрахова се той.

Oще по темата
Депутатът припомни, че по правилник Сидеров има 14 дни да вземе сам решение да се откаже от депутатската си защита.

"Ние през тези две седмици не можем да гласуваме. След това отиваме на дебат и усещанията, които имам, са, че ще гласуваме "за". Това е правилното. Всеки трябва да си доказва вината и правотата си в съда", каза Кадиев.

Известен като вечната опозиция на "Позитано" 20, Кадиев беше категоричен, че левицата е трябвало да заеме официална позиция по казуса.

"Особено след като излезе искането на главния прокурор и то е достъпно", допълни той.

Депутатът беше категоричен, че не може де си обясни мълчанието по скандалната тема в червените среди.

"Политиката не търпи вакуум. Когато ти не правиш изявление, го прави някой друг – в случая АБВ. Защо трябваше да го правят те, а не ние?", попита той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 10 години

Кадийка, аре марш у абв-то! И да вземеш Р.Овч и Масларска със себе си!

15

мъдрец

преди 10 години

Другари от ГЕРП, БСП и ДПС,обединявайте се, снушете сили, воля и енергия срещу вечния враг на нашата идея - Сидеров !!!Ние държим здраво в ръцете си цялата държавна структура, всички инструмени за влияни и апарати за въздействие служат на нас, вечните господари на Българските гои!Само този последен откат да падне и цялото богатство на България ще бъде наше, ние така ще заблудим обществеността, че та отново да повярват, че ние сме опозиция, като всъщност се движим напред към високия Цион !!

14

Анонимен

преди 10 години

стига сте ни занимавали с Волен ами предложете как да оправим държавата

fallback