Снимка: Impact Press Group
fallback

Абсолютно нищо общо нямам с проекта на Георги Първанов - АБВ, обяви на влизане в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Тръгнат Реформаторският блок да правят нещо – Борисов стои зад тях. Тръгна Първанов да прави нещо - Борисов стои зад всичко", каза той и обобщи: "Аз стоя за всичко!"

За пореден път той подчерта, че Георги Първанов е сериозен противник, за разлика от Сергей Станишев.

"Станишев съм го побеждавал на всички избори, откакто се занимавам с избори. Къде виждате и зад кое да стоим ние зад Първанов, пълни измишльотини, както и тези, че е идвал до нас. Никакви срещи, никога не е идвал в Банкя", категоричен бе той.

"И аз обмислям варианта да разширя ГЕРБ с 3 листи, да се разширим максимално", пошегува се лидерът на партията с двете листи вляво - на БСП и АБВ.

Обърна внимание и на журналистите за обстановката пред парламента в първия работен ден на депутатите за новата година.

"Вижте, полицията е на митинг", пошегува се той, като посочи обръча от униформени пред Народното събрание.

"Положението е като в Бейрут – пожарни, линейки, полиция", изреди Борисов и заключи: "Страшно нещо!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

titi

преди 10 години

Ama ot kade zapo4vat s tezi izmislici ? da ne vidiat Borisov 4e razgovaria s niakogo i vednaga mu lepvat 4e bil s edni ili s drugi ???? Kakvi hora me ?

46

evgeni1234

преди 10 години

Ти,че нямаш контакти с Гоцето е ясно,ама не споменаваш какво те свързва с него.И не само тебе.Става въпрос за външна намеса(сега),а ти иначе въобще не си опицветския Тарикат,така ли(p).Ами случая Мирослава в Перник! И още... *** си Борисов,по-добре си затваряй устата,че да не се Спукат Флашките и тогава-щеш не-щеш-ЦСЗ.Не очаквай да се върнеш на бял кон.Просто си хроничен разбойник.

45

Атакист

преди 10 години

Има една арабска поговорка-никога не се доверявай на човек с жълтеникаво лице! Колко са били прави само! Жълтата тиква ако има изгода не с Първанов а с Ердоган ще се обедини, единственото условие да го направи е да е сигурен че ще е задкулисно и обществото няма да узнае никога! Аз пък докато давам този пример ми изникна в ума, че вече го е правил!

fallback