Красимир Велчев. Снимка: Булфото, архив
fallback

Нямаме никакви договорки с АБВ, отсече зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев. Както Dnes.bg вече писа, днес движението на президента в периода 2002-2012 година Георги Първанов обяви, че ще се яви с алтернативна листа на евроизборите и водач ще бъде евродепутатът Ивайло Калфин.

Oще по темата
Когато в семейство двамата съпрузи се развеждат, хич не се мотай около тях и не взимай участие, защото накрая ти ще излезеш виновен, заяви още Велчев.

Той се оплака, че постоянно вкарват партията му интриги.  Това са политически игри. Обикновените хора, избирателите не могат да забравят всички тези манипулации и няма да се хванат този път на тази въдица, отсече Велчев.

По негови думи никой в опозицията не се вълнува от процесите, които текат в левицата. Интересува ни дотолкова, доколкото трябва да има и дясно, и ляво в България, за да може да има демократични дебати и обсъждания, заяви още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той отново използва повода от името на партията си да призове десните за обединение.

Без обединение на дясното не може да се постигне целта да се смени това правителство, посочи Велчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

всичко пишете

преди 10 години

Кунева не се чува. Тя не беше ли също в абв?

15

Анонимен

преди 10 години

Ей тоя на снимката пък е най-*** ченге в България! по-тъпо даже и от физкултурника-***!

14

Бай Ганьo

преди 10 години

Договорки нямате, просто слушате и изпълнявате - иначе "лошо, Седларов, лошо" - Цуци има още много записи и не се знае какво може да излезе...

fallback