Деница Гаджева, Архив: Булфото
fallback

Обвиненията срещу "Атака" са скалъпен сценарий, който има за цел да злепостави партията. Това казаха пред БНТ депутатите от “Атака” Деница Гаджева и Миглена Александрова

Те изцяло потвърдиха версията на лидера на партията за скандала на летище Варна.

На специална пресконференция вчера лидерът на Атака Волен Сидеров представи своята позиция за скандала на летището Варна и заяви, че в близките дни ще реши дали да даде имунитета си, като според него скандалът е активно мероприятие, водено срещу него. Той категорично отхвърли версията да е удрял полицай Костадин Колев.

Oще по темата

Според  Сидеров върху думите на полицая се крепи цялата медийна кампания срещу него, както и искането на главния прокурор за сваляне на имунитета му като народен представител.

Днес Гаджева обясни, че скандалът на летището във Варна бил инспириран от политическите противници на „Атака“. 

"Кой даде нареждане на полицая Колев да лъже, че е бил ударен от Волен Сидеров. Ние ще питаме вътрешния министър", закани се тя. На въпрос защо от „Атака“ са забавили тезата си за скандала, депутатката отсече: „За да ви гледаме сеира“.

Когато спрете да пишете лъжи, тогава ще спрем да ви наричаме „пеперуди“, заяви още Деница Гаджева, според която лидерът на „Атака“ е постоянна жертва.

По нейни думи свидетел е разказал, че Сидеров е говорил с френския дипломат на Вие.

Депутатката Миглена Александрова заяви, че на летището във Варна никой никого не е бил. Тя допълни, че били разпитани 22-ма свидетели, а в парламента са внесени показания на 12 души, само трима от очевидците твърдели, че е имало удар и те са съседи на полицая Костадин Колев.

Александрова категорично заяви, че случаят във Варна е дирижиран от ГЕРБ, защото медицинското на полицая Колев е извадено в болница, в която директор е бивш депутат от ГЕРБ.

Двете потвърдиха и че "Атака" иска извинение от френското посолство, след като дипломат си е позволила да обижда български символи и е казала, че българите не заслужават да бъдат в ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

239

georgi ishkitiev

преди 10 години

Сидеров от както е в политиката прави само скандали, митинги, сензации. Той си изкарва парите с това.

238

х

преди 10 години

А Деничка да не е пчеличка,та каца ту на внучето на бай Радой ,ту на бившият му зет да събира медец?

237

Анонимен

преди 10 години

е и те си написаха опорни точки - та те за това се "забавиха"

fallback