Сотир Цацаров. Снимка: Булфото
fallback

"Няма политическа поръчка със случая с Волен Сидеров", това потвърди главният прокурор Сотир Цацаров пред БНТ.

Той отново напомни, че всеки трябва да носи последиците от своето поведение независимо дали има имунитет. Главният прокурор коментира и твърденията, че в скандала има политическа поръчка.

Според Цацаров става въпрос за хулигански действия. " След като има хулигански действия, според разбирането на държавното обвинение, оттам насетне има и съответната реакция. Колкото и да говорим за политическа поръчка, не аз съм поръчал това поведение. И не някоя политическа сила е поръчала посегателството върху униформен полицай. Оттам насетне всеки трябва да носи последиците за своето поведение независимо дали има, или няма имунитет”, – аргументира се още главният прокурор Сотир Цацаров.

Както Dnes.bg вече писа, Сидеров предизвика в понеделник вечерта скандал по време на полет. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Той нападнал френското културно аташе, като поискал от нея да се легитимира. Млад мъж се застъпил за дамата и нарекъл Сидеров "простак". Лидерът на „Атака“ и двамата му спътници мигновено нападнали въпросния гражданин. Сидеров нападнал и полицая от "Гранична полиция" Костадин Колев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Българин

преди 10 години

Дръж се, Волене, има още българи!

60

Анонимен

преди 10 години

За всички мислещи хора е ясно че има *** политическа поръчка срещу Волен Сидеров, то е не очевидно, а очевадно.

59

Анонимен

преди 10 години

BRAVO SUPER CACAROV !!!

fallback