61

Българин

преди 10 години

Дръж се, Волене, има още българи!

60

Анонимен

преди 10 години

За всички мислещи хора е ясно че има *** политическа поръчка срещу Волен Сидеров, то е не очевидно, а очевадно.

59

Анонимен

преди 10 години

BRAVO SUPER CACAROV !!!

58

brawo,Цацаров!

преди 10 години

Но защо БКП/БСП и ДПС СЕ ОСЛУШВАТ?Пак започват да ОТЛАГАТ: нямат мнение( да се смее човек с г..а си..) коскоджамити ДЕПУТАТИ, НЯМАТ мнение, трябва да "ПРОУЧАТ", да "СЪСТАВЯТ КОМИСИЯ".... да питат ПУтина, Газпром..и мислят, че иамт АВТОРИТЕТ с това ШИКАЛКАВЕНЕ?Никакъв. Все едно, че казват на Сидеров:" "ние знаем, че си прав, когато съгрешиш дори"( защото НИ КРЕПИШ на ВЛАСТ)Коварна столетница, жалки ДПС, нямащи МНЕНИЕ.И тези хора, БЕЗ мнение, управляват РБЪЛГАРИЯ.

57

konsa

преди 10 години

До Анонимен54Има си заболяване човека,не е от преяждане.Като не познавате някого,не го съдете по външния му вид.

56

Ставри

преди 10 години

Е, как по света да ни вземат насериозно , като има такива народни избраници като Сидеров , за когото клоунадите съпътстват ежедневието му.Не желая подобен индивид да ме представя навън и в границите ни.

55

superMuzzy

преди 10 години

Придворен шут на турския сарай!Спри да вдигаш телефона и народа може и да те заобича!А Сидеров е една много малка част,от един много голям проблем!

54

kremenaabv

преди 10 години

политическата поръчка беше по костинбродската афера и цацата прилежно я изпълни

53

kremenaabv

преди 10 години

политическата поръчка беше по костинбродската афера и цацата прилежно я изпълни

52

Анонимен

преди 10 години

Този до сегa повдигнa 1233568895 обвинения, които зaвършихa с нямa докaзaтелствa. Товa е поредното. Ще пивярвaм кaто видя поне 1 в зaтворa по пижaмa.

51

Съдия ЦЦАРОВ

преди 10 години

Сидеров трябва-ШЕ да гние категорично в затвора за това което извърши с група депутати както и да плати жестока цена за назидание,пример за обществото какво се случва с други подобни нему депутати Санкциите в случая трябваше да е незабавна тежка и задължително да получи минимум 10 г.ефективен затвор за всичките си подобни деяния в последните 2г.ясно документирани медийно с множество свидетели КС незабавно да обяви партията му за противоконституционна и да снеме депут.имунитет на цялата група.

50

Анонимен

преди 10 години

Евала Цацаре за постъпката..Дано не ти се обади доган-бей да ти прецака плановете.Оставка на всички шизофреници, серГЕЙове и крадливи ***..Амин!

49

Анонимен

преди 10 години

за кокошка няма прошка за милиони няма закони ! това доказва

48

стоянчо

преди 10 години

Какво пък сега ви е виновен Цацаров - темата е НАГЛЕЦА И ТУНЕЯДЕЦА сидеров. Той сега си живурка на наш гръб. ВЪН от парламента !!!

47

losHo

преди 10 години

дали ваичко това не е просто димка, да ни затвори очите и да спредм да задаваме следните въпроси:Къде е Бисеров и кой прокурор/съдия трябвамда понесе затвора вместо него?Колко милиарда вземахме заеми последните 6месеца?

46

Х

преди 10 години

Не депутати а шайка газари.Можеше преди да натиснат копчето да поикат свалянето на новините на турски от БНТ. С всяко натискане можеше да реализира поне част от идеите на атака.Но той предпочете парите и с това погреба атака.Великия БОТЕВ е писал ,че след отечесвото обичал най много семейството си а сидеров най много обича деница.

45

МРАВКА

преди 10 години

НАГЛО ЛЪЖЕШ Г.ЦАЦАРАОВ,ЕТО ЗАЩО. ВИЕ СИ ЗАТВОРИХТЕ ОЧИТЕ ЗА ДЕПУТАТИТЕ НА Д.П.С КОИТО ПРЕБИХА ЕМИМЕХМЕДОВ ПРЕД ПОГЛЕДА НА ЦЯЛ СВЯТ,САМО ВИЕ ЦАЦАРОВ НЕ ГО ВИДЯХТЕ И НЕ ИМ ПОИСКАХТЕ ИМУНИТЕТА.ПОСТОЯННО КАЗВАТЕ ЧЕ ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА,НО САМО НА ПРИКАЗКИ.НЕ СТЕ ДОСТОЕН ЗА ТОЗИ ВИСОК ПОСТ.

44

Анонимен

преди 10 години

Поредната кукла на конци изпълняваща политически поръчки, това е "новият" ни главен прокурор Цацаров!!! Иван Костов, Сакскобурготски,Станишев, и Доган окрадоха милиарди и съсипаха България,а нашето прокурорче подгони най-виновният в държавата за хулиганство!!! Г-н Цацаров, явно много ви е страх да се заемете с наркотрафикантите и контрабандистите ,и техните банди от наемни убийци , но иначе сте много смел да вадите нож на разни "хулигани"!!!

43

Анонимен

преди 10 години

Айде, айде, Цацаров, ПРЕИГРАВАШ, И МАНИПУЛИРАШ!Първо, г-н френския посланик лъже - СТЕФКА НЕ Е КУЛТУРНО АТАШЕ! И не е служител на Посолството. Стефка е ДАСКАЛИЦА в Алианс Франсе, който,ВЯРНО, е създадена/финансирана от френската държава по линия на франкофонията. Може Стефка да има дипломат. паспорт, но това си е френска далавера.Второ, Г-н Посланикът не е наясно, или не му изнася, да се изкаже за това, но ти Цацаров ЗНАЕШ - FR е президентска република, а BG е парламентарна република. Иначе казано, във всички случаи в BG парламентът има по-голяма власт пред изпълнителната и съдебната вла

42

Анонимен

преди 10 години

цацаров, тази гушка дето си отгледал, не е от една заплата.И за да я имаш, трябва да слушкаш Чичо Сам.