Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Общ преглед

Волен Сидеров обвини прокуратурата, че с поискания му имунитет изпълнява политическа поръчка на "сини", "червени" и продажни медии, които са "включили фекалометите" срещу него.

"Сега сте под натиск, върху вас се оказва огромен натиск, но никой няма да ме уплаши, никой", зарече се той пред привържениците си, които се бяха събрали пред Съдебната палата.

Още по темата

Пред стотина свои симпатизанти, които крещяха: "Волен, победа!", лидерът на "Атака" отново настоя, че не е направил нищо, с което да е нарушил законите на страната.

"Вчера във Варна бяха мобилизирани трима наблюдаващи прокурори и седем специализирани полицаи, за да разследват нещо, което не знаят какво е то. Питам аз същите тези хиени – журналистите, сега да питат какво точно се случи. Ами вие сте написали на първите си страници, че Сидеров е бил полицай - Сидеров не е бил полицай и ще съдя всички, които са написали това", зарече се той.

"Едно лице тръгна да ме обижда, наричаше ме простак, боклук. Вие как ще постъпите, ако някой ви обижда? Вместо полицаите да ми съдействат, те употребиха груба сила срещу мен и депутатите от "Атака", обясни той версията си за скандала на летището във Варна.

След тези думи, противниците му, които също бяха пред Съдебната палата, разделени от полицията, започнаха да скандират: "Оставка!"

Подразнен от този факт, Волен Сидеров гръмогласно обяви: "Не се радвайте, хлебарки и пеперуди, защото ще се разбере, че имунитетът ми е поискан под натиск, защото българският народ ясно разбира, че "Атака" единствено прави нещо за българския интерес.

След края на изявлението си той поведе поддръжниците си на шествие по бул. "Витоша". В началото му участниците носят голям зелен плакат, на който пише: "Мафията отново удари "Атака". Малко по-назад се движи Сидеров, придружаван от личната си охрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар