Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Изминалата 2013 г. беше период на големи изпитания, на обществено напрежение, което показа сериозните пробойни в доверието между хора и политици. С какви мисли и чувства ще я изпратят политиците от 42-то народно събрание, многократно атакувано и осъждано през тази година.

Аристотел не се оказа прав в случая със ситуацията в България - трудностите не сплотиха хората, а и надписът, който от десетилетия стои на сградата на народното събрание - Съединението прави силата, също сякаш се оказа неверен. Рядко политиците в парламента се обединяваха около една обща идея, през тази година те не успяха да спечелят народната любов. Дали пък не е време за сериозен анализ каква точно цел има държавата ни и дали страстите не ни отклоняват от нея? Недвусмислено политиците признават за огромните проблеми, които стоят пред страната ни. Но е ясно, че не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който е преобладавал, когато те са възникнали.

Вижте какво споделиха те пред камерата на Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

П.Петров

преди 10 години

"Догодина да откраднем повече!"

15

Дядо Коледа

преди 10 години

Леле мале , мнооо *** е страх от Дядо Коледа прилича на Осман Паша с таа дълга брада от Османско време , другата година нема да празнувам Коледа хахаххахаахаха :):):)

14

Коледа е ???????????

преди 10 години

напиха се за Коледа и айде протест , пиянска работа , бегай да празнуваш , Коледа е стига си писал глупости тука

fallback