Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров Снимка: архив, Булфото
fallback

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров ще настоява 30-километровата ограда, която ще бъде изградена на границата ни с Турция, да бъде удължена. Той съобщи това пред журналисти, след като присъства на отбелязването на професионалния празник на "Гранична полиция".

По думите му случващото се по нашите граници няма аналог в рамките на няколко десетилетия назад.

"Тепърва ни предстоят много изпитания. Миграционният натиск тепърва ще се усилва", коментира Лазаров.

Главният секретар на МВР посочи, че държавата ни може да си позволи изграждането на допълнително съоръжение в най-тежките участъци по границата ни с Турция.

Директорът на "Гранична полиция" Захарин Пенов каза, че съоръжението ще обхване участък от 30 до 50 км. Пенов също присъства на отбелязването на предстоящия празник на "Гранична полиция", който е на 22 декември.

Ръководството и служители от дирекцията поднесоха днес венци пред Паметника на Незнайния войн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

STANIK

преди 10 години

От къде пари бе Лазаров

30

Банката

преди 10 години

Аха, сега разбираме. 30км. ограда по 320лв.на метър не е достатъчна да нахрани всички другари. Съмнявам се обаче, че 200км. ще ги задоволят. Всички ли сте крадци бе м......ви ***???

29

Анонимен

преди 10 години

До СофиянецЗначи ставаме двама Софичнец, които сме тук, а в действителност сме много повече - целич БЪЛГАРСКИ НАРОД ЩЕ ПОМАГА - СТИГА ДА МУ СЕ ДАДЕ ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ! КАКТО И ЩЕ СПРЕ ВСЕКИ ОПИТ ДА СЕ КРАДАТ ИЗКОННИ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ ОТ АНТИБЪЛГАСРКИ СЛУГИНАЖИ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ - ЦЕЛИЯ НАРОД ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ДЖАМИЙ , ЗЕМИ , ГОРИ И Т.Н. нНие не предлагаме - ние повелчшаме - защото ние сме народа - суверена - този които има ПРАВОТО И НИКОЙ ДРУГ!

fallback