31

STANIK

преди 10 години

От къде пари бе Лазаров

30

Банката

преди 10 години

Аха, сега разбираме. 30км. ограда по 320лв.на метър не е достатъчна да нахрани всички другари. Съмнявам се обаче, че 200км. ще ги задоволят. Всички ли сте крадци бе м......ви ***???

29

Анонимен

преди 10 години

До СофиянецЗначи ставаме двама Софичнец, които сме тук, а в действителност сме много повече - целич БЪЛГАРСКИ НАРОД ЩЕ ПОМАГА - СТИГА ДА МУ СЕ ДАДЕ ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ! КАКТО И ЩЕ СПРЕ ВСЕКИ ОПИТ ДА СЕ КРАДАТ ИЗКОННИ БЪЛГАРСКИ ИМОТИ ОТ АНТИБЪЛГАСРКИ СЛУГИНАЖИ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ - ЦЕЛИЯ НАРОД ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ДЖАМИЙ , ЗЕМИ , ГОРИ И Т.Н. нНие не предлагаме - ние повелчшаме - защото ние сме народа - суверена - този които има ПРАВОТО И НИКОЙ ДРУГ!

28

Софиянец

преди 10 години

Те предлагат,а ние настояваме твърдо от месеци насам!Политици,ако крадяхте по-малко и се вслушвахте с мненията,страховете и гласовете ни,нещата щяха да стоят по един съвсем друг начин.Дано с изграждането на тази мрежа се стигне и до стоманобенна стена,а с това партиите да започнат да се интересуват от нас!Ние не ламтим,не искаме чудеса!Трябват ни сигурна работа,гарантирано здравеопазване,добро образование и спокоен живот!Имаме абсолютно право на това!На 25 съм и ще помагам всякак за такава стена

27

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че една 280 км ограда ще бъдат съвсем на място!!! Дайте насока, ще помагаме с безплатен труд и материали! И пари ще съберем!!!

26

edmon

преди 10 години

Az predlagam i granitsite kam Evropa da se napravat po sashtia nachin

25

Анонимен

преди 10 години

Обявете телефони на които да пращаме SMS да помагаме от сърце.

24

Некадърни мърши.

преди 10 години

Границата трябва да се минира в дълбочина 2 километра и да се охранява от армията. МВР са некадърни търтеи. Връщане на гурбетчиите. Служба в армията само с български имена.

23

Анонимен

преди 10 години

Участвам и аз с труд, съгласен съм с доброволец.

22

йованчо

преди 10 години

Много интересно как Испания и Гърция вдигнаха огради без да ги интересува нито ЕС нито разни гейски организации защитаващи крадливите ***. По евтино ще излезе ограда, а не издръжка на десетки и стотици хиляди хрантутници.

21

евтино

преди 10 години

По-евтино ще излезе, ако по границата се построят кочини и се населят с прасета. хем ще има месо, хем ще гони мюсюлманите!

20

БГ

преди 10 години

Не 30 или 50, а по цялата граница трябва да има ограждения против нелегално преминаващи. И защо като се хване някой не се връща още от границата обратно ? Нали сме в ЕС, а онези не са !

19

Анонимен

преди 10 години

Ще се сетите най-после, че без ограда няма да оцелеем. И по цялата граница трябва, не само отделни участъци. Ако се притеснявате за финансирането, направете дарителска кампания, хиляди българи ще се отзоват с пари и доброволен труд. Това е справедлива и полезна кауза, а не събирането на пари за талибанската ***.

18

МААНЕ

преди 10 години

ОДРИШНЯРСКИ И ТОВА ЧЕНГЕ ПЪРВО ДА СЕ РАЗКАРАТ А С ФЕСОВЕТЕ ПОСЛЕ НОО ЛЕСНО ЧЕ СЕ ОПРАИМЕ

17

Анонимен

преди 10 години

Да се удължи оградата - добре.Да е удължат/платят/тези които събориха готовата.

16

Иво-000

преди 10 години

Лазаров предлага да удължим оградата-Лазаров на месо да се стреля с ограда няма да се получи....

15

гай баньо

преди 10 години

До ДоброволецИ калашници колега и калашници.Също пушки миномети бтр-и.Аз стрелям ти копаеш/смех/

14

софиянец

преди 10 години

До Доброволец 11- Аз също съм съгласен да помагам там- дори и като общ работник, защото нищо не разбирам от кофажи, но все още съм здрав човек и мога да бъда полезен.

13

Pimp C

преди 10 години

Първите откраднати пари, които оправдавам...

12

софиянец

преди 10 години

Няма нищо по-гадно за един български юрист от констатацията, че за тези изявления, на кристалина георгиева й беше предоставен целия български мейнстрийм- т.е.те се реализираха с одобрението на управляващите България политици и че българските граждани бяха съзнателно лъгани и въвеждани в заблуждение от това лице -и то в качеството й на еврокомисар:(Този престъпен сговор трябва да бъде разсечен като Гордиевият възел!Не очаквам прокуратурата да се самосезира,но поне бг. граждани вече знаят истината