Снимка: България без цензура
fallback

През 2015 г. ще управляваме страната, зарече се Николай Бареков на старта на партията му във Велико Търново. 307 учредители и над 100 гости уважиха раждането на новата формация. Първият й конгрес ще е на 25 януари следващата година в НДК, когато ще се приеме уставът и ще се промени името й.

Уставът ще е демократичен и отворен.  Той ще даде минимална власт на лидера и максимална на структурите. Отворени национални ръководства, които сами ще си редят листите. Всички региони ще са представени. Правим партия на регионите, а не поредната лидерска партия, обяви Бареков.

"Ще бъдем представители на слабите, болните, децата, възрастните и на тези, на които държавата не е дала нищо. Ние сме последните, на които народът ще даде огромно доверие и не трябва да го пропиляваме, нямаме право на провал. Ще останем при хората, за да им помагаме“, обясни той идеологията на новата формация.

Ще се борим да сме в челната тройка на евровота, разкри плановете си Бареков.

В Инициативния комитет влязоха учени, общественици и спортни шампиони. Някои от имената са: проф. д-р на икономическите науки Величка Рангелова, културологът и политически анализатор проф. Мирослава Кортенска, проф. Марина Иванова - преподавател в Пловдивския университет, експертът финансистът Рада Коджабашева, трикратният световен шампион по самбо Марко Косев, спринтьорката Тезджан Наимова, братята близнаци, шампиони по силови спортове – Румен и Росен Димитрови, легендата на българския футбол Динко Дерменджиев – Чико, адвокати, учители, лекари, председатели на общински съвети.

Бареков обяви, че ще инициира референдум за Велико народно събрание за промени в Конституцията, които да завършат прехода. В момента новата партия има готовност за 70-80 общински структури, а веднага след конгреса на 25 януари те ще са 150, обясни главният секретар на формацията Стефан Кенов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

Виктори

преди 10 години

До галилейУмните студенти ще станат рано и щше се ометат през терминал 2, а ти ще мислиш ляво, ще ставаш късно и ще ровиш кофите за ***.

140

галилей

преди 10 години

Май Бареков Ви бръкна в здравето,че плюете отрова срещу него.Той ще разкажи играта навсички гербери и дясно мислещите,и най-вече на умните ранобудни студенти! ДЕРЗАЙТЕ !!!

139

българин

преди 10 години

Успех, Бареков! Докажи им, че ще се справиш! Умен си, енергичен и имаш много новии добри идеи! Боко Бухалката е бандит от мафията, не трябва никога повечеда управлява. Не обръщай внимание на тия платени анонимници тук.Народа е с теб.

fallback