Георги Марков Снимка: ГЕРБ
fallback

Депутатите от ГЕРБ нееднократно са заявявали пред лидера на ПГ на ГЕРБ Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов притесненията си, стана ясно от думите на първия отцепил се от най-голямата група Георги Марков.

Днес стана ясно, че и колегата му Светлин Танчев става независим. Марков обясни, че с негови колеги са изказвали притесненията си. "Ние сме ги казали нещата много пъти с господин Борисов и господин Цветанов. Казвали сме, че нещата са изземват от техните ръце", каза Марков.

По негови думи те проявявали разбиране, но не са взимани мерки. "Много депутати – 10-15 души са говорили и коментирали този въпрос. Не искам да им казвам имената, за да си нямат проблеми", заяви той на въпрос на Dnes.bg кои са хората, изразявали притесненията си.

Той отново повтори, че не е очаквал никой да си тръгне след него.

Oще по темата
"Аз очаквах, че дисциплината в ГЕРБ ще се затегне до неузнаваемост, че сам депутат в кулоарите няма да видите", каза той.

"Не съм очаквал от никого, с никого не съм разговарял“, допълни Марков, който изрази мнение, че може би са изчаквали един да тръгне.

Първият отцепил се от ГЕРБ депутат обяви, че ще потърси колегата си Светлин Танчев, за да обсъдят двамата мотивите за напускането си и да видят дали са едни и същи.

"Дай боже" отговори Марков на въпрос дали може да се очаква независимите да направят в един момент своя ПГ.

Първият отлюспил се депутат обаче беше категоричен, че няма да се присъедини към БАСТА, нито към която и да било партия.

По негови думи той нееднократно е разговарял с ръководството на парламентарната група. От вече бившите си колеги той чул, че не искат избори сега, а евентуално напролет.

Марков се ангажира, че ще идва на работа и няма да бойкотира работата на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Martin

преди 10 години

Има една малка подробност, на следващите избори народа пак ще избере ГЕРБ! Въпреки всичката бумащина дето се изсипа от страна на ***! Но тогава партията ще е прочистена. Найвноста на г-н Борисов му изигра лоша шега, но мъжко дупе се е*е един път ;)

12

Христо Ботев

преди 10 години

*** *** БОРИСОВ и БРЪМБЪР ЦВЕТАНОВ крайно време е да вземат да се ГРЪМНАТ или да изчезнат при другарчетата си братя Галеви и чак тогава България ще може да почне да работи за доброто на НАРОДА.Кълбото наречено ГЕРБ бавно се разплита и всеки нормален човек разбра ,че това е мафия,глутница от крадци,изнудвачи, провокатори, олигарси, фалшификатори и *** милиционери.Тези долни твари се опитаха да унищожат България.Затова НАРОДЕ си Ти: НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.

11

Мунчоо

преди 10 години

Май му е терсене ,че нема да е "Златнио"пръст .....много стават маймунетата на клоно

fallback