13

Martin

преди 10 години

Има една малка подробност, на следващите избори народа пак ще избере ГЕРБ! Въпреки всичката бумащина дето се изсипа от страна на ***! Но тогава партията ще е прочистена. Найвноста на г-н Борисов му изигра лоша шега, но мъжко дупе се е*е един път ;)

12

Христо Ботев

преди 10 години

*** *** БОРИСОВ и БРЪМБЪР ЦВЕТАНОВ крайно време е да вземат да се ГРЪМНАТ или да изчезнат при другарчетата си братя Галеви и чак тогава България ще може да почне да работи за доброто на НАРОДА.Кълбото наречено ГЕРБ бавно се разплита и всеки нормален човек разбра ,че това е мафия,глутница от крадци,изнудвачи, провокатори, олигарси, фалшификатори и *** милиционери.Тези долни твари се опитаха да унищожат България.Затова НАРОДЕ си Ти: НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ.

11

Мунчоо

преди 10 години

Май му е терсене ,че нема да е "Златнио"пръст .....много стават маймунетата на клоно

10

Анонимен

преди 10 години

Пеевски е развързал кесията. Няма само волен да *** я.

9

Анонимен

преди 10 години

Интересно той лично за какво ли е предупреждавал Борисов и Цветанов? Жалко,че Борисов и Цветанов не са били предупредени за него.

8

Анонимен

преди 10 години

До ss-waffenТе всичките гербери са такива.Но Винето е задължително четиво за тях, лошото е че е задължително да са чели само него.

7

герботъпкател

преди 10 години

Сега говорите, че БСП си е напазарувало двама депутати. Колко трябва още да напуснат за да прозрете, че ГЕРБ се разпада? Това ще се случи, защото независимо какво говорите, това е съвсем нормален процес на разпад. В групата ще останат само хората, срещу които Цветанов има компромати и ги е хванал за топките.

6

ss-waffen

преди 10 години

За мен този Марков е меко казано ***. Трудно говори /често диалектно/ не може да се изкаже правилно и му се губи смисъла. Навярно дори Винету не е прочел. Срам ме е, че в Парламента сигурно е пълно с марковци от всичките бкп-та. До кога така?

5

vesko02

преди 10 години

След него цената ли се вдигна.

4

Анонимен

преди 10 години

Имам чуството че един и същ дебилен бесепар плюе навсякъде с коментари в един и същ просташки стил.

3

Анонимен

преди 10 години

След като се оказа, че именно заради ГРЪБ спират прехвалените ОП-та на ЕС-ът,след като изпариха млрд левове, откраднаха и си раздадоха милионилобираха и се сляха с мафията тотално, викат срешу ***, като те самите са такива,има ли още тиквеници, които да гласуват за тази групировка ?

2

Мики Пънчев

преди 10 години

Аз предлагам на тиквените привърженици още от сега да започнат да оплюват един по един всички членове на ГЕРБ и да им изкарват кирливите ризи, за да изпреварят поне един път събитията. :)

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

До края на тази...година,отцепниците от ГЕРБ ще станат 10.Явно има нещо,което ги...стимулирада...мислят за себе си;до сега,мислеха за...народа.