Снимка: архив, Булфото
fallback

ГЕРБ настоява напускащите парламентарната им група да напускат и парламента. Това стана ясно от думите на депутата Димитър Главчев, след като по-рано днес Светлин Танчев се отцепи от най-голямата ПГ и става независим.

Главчев беше доста лаконичен и отказа да отговаря на журналистически въпроси, като се задоволи само с много кратко изявление пред медиите.

Oще по темата
"Мисля, че е крайно време ние да започнем да задаваме въпроси. Дали не е нормално, когато някой реши, че не е съгласен с нещо, първо да го заявява на глас и второ, след като не е съгласен, да напуска и парламента", предложи той.

По думите му Светлин Танчев не е изразявал досега никакви притеснения пред колегите си.

Главчев беше категоричен, че парламентарната група на ГЕРБ е стабилна.

"Групата на ГЕРБ е стабилна. В това отношение не трябва да имате някакви колебания, каквито нямаме и ние. Колегата Танчев не е изразявал до този момент никакви различни мнения или съмнения, за това че неправилно действа нашата група и не мога да ви какви са били неговите мотиви", допълни той.

Димитър Главчев обяви още, че вчера и днес е имало събиране на парламентарната група на ГЕРБ, но не отговори дали отцепникът Танчев е присъствал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Двоен стандарт

преди 10 години

В миналия парламент с удоволствие събирахте отцепниците от други партии, а сега, когато ваши ви напускат, искате да излязат и от НС.

96

Ментора

преди 10 години

Е , те като са прогледнали да напуснат ГЕРБ , не са и изперкали да напускат и Парламента!По-скоро , тоя който ги зове да напускат НС е изперкал от страх и злоба , защото до следващите избори я остане някой процент за ГЕРБ , я не!!!Особено когато скопят лидерите на лидерската партия ГЕРБ - пиши ги ,умрели!!!

95

койчо

преди 10 години

Отчайващо къса памет! Забравихте как се отблагодарихте на Сидеров за подкрепата, като му разбихте прламентарната група! Сега ви се връща рекетьори нещастни!!!

fallback