97

Двоен стандарт

преди 10 години

В миналия парламент с удоволствие събирахте отцепниците от други партии, а сега, когато ваши ви напускат, искате да излязат и от НС.

96

Ментора

преди 10 години

Е , те като са прогледнали да напуснат ГЕРБ , не са и изперкали да напускат и Парламента!По-скоро , тоя който ги зове да напускат НС е изперкал от страх и злоба , защото до следващите избори я остане някой процент за ГЕРБ , я не!!!Особено когато скопят лидерите на лидерската партия ГЕРБ - пиши ги ,умрели!!!

95

койчо

преди 10 години

Отчайващо къса памет! Забравихте как се отблагодарихте на Сидеров за подкрепата, като му разбихте прламентарната група! Сега ви се връща рекетьори нещастни!!!

94

BG

преди 10 години

Bokluzi mrasni....kogato vie upravlqvahte i drugite napuskaha svoite partii ne kazvcahte taka, a gi vzimahte pod va6ta egida...barabar s tqh i tqhnata subsidiq..ne vi e sram be....

93

BGN

преди 10 години

Когато лапнахте Кифтетата( независимите депутати) преди 4 години не ревахте, сега ревете..........Няма по- безочливи от тия !!!

92

край

преди 10 години

Не ви ли писна да гледате Партиините машинации. Всичко това е уговорено с Бойко Борисов. Нарцисизма му пречеше да си играе роличката на опозиция и това разклати гадната политическа системка която са ни спретнали партииците. Сега вече всичко е наред Герб може да играе непримирима опозиция и сле тре години да се смени с БСП въввластта. Това се прекъсва с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА наложени на партократите в НС с павета. Другото е безпаметен сън.

91

dim

преди 10 години

още двама новоизлюпени рекетьори коѝто даде повече гласуват за него,бледо копие на волен

90

Анонимен

преди 10 години

абе що предлагат работи дето самите те отхвърляха като бяха на власт аморал в политиката гербава

89

ст

преди 10 години

Българинът си е предател от Аспарухово време.

88

Иван

преди 10 години

Ама какво се чудите? Всеки депутат /***/ е отишъл в Народното събрания да прави далавера. Ясно е като бял ден, че далавера се прави, когато си на власт. Просто човекът влиза отново в играта, след като на ГЕРБ беше показан червен картон. А идеите, както казва един велик българин *** Балкански са бошлаф. "И мен ми се иска я кмет да ме изберат, я депутат. Келепир има в тая работа".

87

Анонимен

преди 10 години

Главчев сънува розови сънища. Парламентарната група на ГЕРБ е НЕСТАБИЛНА. ПРЕДИ ДНИ /при напускането на Г.Марков/ написах, че ще го последват и други. В следващите дни, десетина ще напуснат ПГ, но не и ПАРЛАМЕНТА... Това ще продължава, докато Цв. Цветанов не напусне депутатския стол и позицийте, които заема в ГЕРБ, а защо не и ПП ГЕРБ.

86

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

работата отива на исперенгеч ха ха

85

отговор

преди 10 години

До АнонименБолите знам щото твоите са оцапани помогни им сега Пречистване сега е момента Б Б И Ц Ц ДА СЕ ИЗМЕТАТ има и други като тях Винету е доволен хаиде помогнете му

84

arhar

преди 10 години

Би било най - добре , ако Б.Б. смени сам себе си ! Той и без това си е много близък със сестра Галева , като много често са си говорели с тях по телефона ...Да вземе най - после да се коалира официално с Гоце и Доган, за да се знае неформално кой кой е и кой с кого играе задкулисно !Да не забравяме , че беше много близък и с Дарина Павлова / Мултигруп / , а Доган също беше част от тази групировка !Ако корумпираният Миро наденицата, който е близък до ДПС, беше в Италия, отдавна щеше да е с повдигнато обвинение и респ. осъден с ефективна присъда, досущ като Берлускони, който е приятел на Б

83

Vayu

преди 10 години

Бре, този главочев, чак сега ли му дойде разум в главата, че всеки, напуснал парламентарна група, трябва да напусне и парламента. Абе главоч, ще не проявявахте такава принципност в миналия парламент, ами сключвахте споразумения с всички, или почти всички, такива напуснали своите парламентарни групи, за съвместни действия. Това вашето е поведението, което е характерно за политическите ***, и сигурно за това всеки гледа да се отърве от *** и ви напуска!

82

Анонимна

преди 10 години

Щом не са доволни от групата и напускат, да напуснат и парламента! Те са избрани не защото са с доказани качества, а защото са издигнати от партията.

81

българин

преди 10 години

Най добре е всички да напуснат парламента.И без това нищо не направиха за страната ни четвърт век!

80

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен *** на колко е ?

79

RIP

преди 10 години

НАГЛОСТА ВЕЛИЦАЙША СЕ ШИРИ НА ДЛЪЖ И ШИР ПО ПОЛЯТА ГЕРБЕРСКИ !!!

78

Анонимен

преди 10 години

"Групата ни е стабилна, отсече депутатът Димитър Главчев"... и дума да няма - стабилна е като пиян на люлеещ се мост!