Снимка: архив, Булфото
fallback

Напук на очакванията за бурна реакция срещу поредното напускане на депутат от ГЕРБ, лидерът на най-голямата парламентарна група Бойко Борисов пожела успех в новото политическо поприще на отцепниците.

"Напускането на депутати от парламентарни групи не е новост, случвало се е на всички партии и във всички парламенти", отбелязва той в статуса си във Facebook часове след като Светлин Танчев изостави депутатската банка на ГЕРБ и седна при независимите, там, където от дни се подвизава и първият напуснал ГЕРБ Георги Марков.

Oще по темата
В социалната мрежа бившият премиер допълва, че няма да търси вината за отлюспването на негови избраници в управляващите.

"Ние ще направим изключение и ще търсим вината в себе си по начина на издигане и утвърждаване на кандидат-депутат. Нека сега Станишев, Местан и Сидеров да продължат да говорят така, както обвиняваха управляващите за предишните напуснали", призовава Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допълва, че намира и положителни неща в напускането на депутати от групата му.

"За радост, това са процеси, които очистват партията и дават шанс на младите, амбициозните и интелигентните хора да станат част от нас. Аз обикалям страната и за мое щастие срещам точно такива сред стотиците новопостъпили членове на ГЕРБ", казва той.

Бойко Борисов е категоричен, че случващото се затвърждава извода му, че и Изпълнителната комисия, и ръководните структури в ГЕРБ трябва да бъдат обновени с нови лица и доказани експерти и професионалисти с модерна визия за управлението на страната.

Накрая той обявява, че ще предложи това обновяване на лица на конференцията на ГЕРБ, която ще се проведе през февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

kostur

преди 10 години

ОБЕКТИВЕН 100%-ДА СРАВНИМ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБ-1. ОРЕШАРСКИ-ИЗГОНЕН ОТ СДС , ОТИШЪЛ ПРИ ВРАГА , ПРЕДЛОЖИЛ ПЕЕВСКИ , РАЗВАЛЯЩ СЕДЯНКИ , УВОЛНЯВАЩ СЛУЖИТЕЛИ--*** НЕВИЖДАНА..Б.БОРИСОВ-ДОБЪР ПОЖАРНИКАР , ГЕНЕРАЛ С ДВЕ ЗВЕЗДИ ЗА БОРБА С ПРЕСТЪПНОСТТА , УСПЕШЕН ГЛ.СЕКРЕТАР , ОТЛИЧЕН КМЕТ , МН.ДОБЪР И ТОЧЕН ПРЕМИЕР ...ЛИЛИ ПАВЛОВА-ЧУДЕСНА , КОМПЕТЕНТНА, --НЕЙНАТА НАСЛЕДНИЧКА--ЖАЛКА ПАРОДИЯ НА МИНИСТЪР---Д.ДОБРЕВ--ЧУДЕСЕН ,КОМПЕТЕНТЕН--НАСЛЕДНИКА МУ СТОЙНЕВ--МЕРАК БЕЗ ПОКРИТИЕ---А ВЕЖДИ -6

113

kostur

преди 10 години

ОБЕКТИВЕН 100% --ЖАЛКО Е ДА ЧЕТЕШ ПОЛУГРАМОТНИ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ---НО ПРИПОМНЯМ---КОГАТО ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ , БЪЛГАРИТЕ БЯХМЕ НАЙ-БЕДНИ , БОЛНИ .. ЗЕМЕДЕЛИЕТО БЕШЕ СЪСИПАНО И ВНАСЯХМЕ ДАЖЕ БОБ , МАРУЛИ , МАГДАНОЗ..ЗАВОДИТЕ - ПРОДАДЕНИ ЗА СКРАБ , ИЗВЪРШЕНА РАЗБОЙНИЧЕСКА ПРИВАТИЗАЦИЯ , БЯХА СЪЗДАДЕНИ МОНОПОЛИТЕ..ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА ПРИ ЖАН , ОБРАХА ПАРИЦИТЕ НА ХОРАТА., ..А ГЕРБ ПРЕКЪРШИ ПРЕСТЪПНОСТТА , СТРОЕШЕ ДЕНОНОЩО , ЗАПАЗИ ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ --ПОЛЗИ ЗА ВСЕКИ , ВКЛ.ПЛЮВАЧИТЕ

112

простак

преди 10 години

Партията ще се очисти, когато Сретен го очисти

fallback