Антон Кутев Снимка: архив, Булфото
fallback

ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието от разпада на парламентарната им група, а лидерът на БСП Сергей Станишев не е подслушвал никого. Това стана ясно от думите на депутата от левицата Антон Кутев, който коментира напускането на парламентарната група на опозицията от Георги Марков и изказването на Кольо Парамов, че Станишев е поръчал подслушване на президента в период 2002-2012 Георги Първанов.

Те са загубили един човек, това започва в този случай да мирише на разпад. Резултатът е, че те се опитват да отклонят вниманието и ни занимават с глупости, каза Кутев.

Те си имат явно някакви проблеми, да си ги решават. За мен не е учудващо, че хора напускат ГЕРБ, за мен е учудващо, че не се е случило досега, допълни депутатът от БСП.

По негови думи предвид начина, по който е била управлявана групата, не е чудно това, което се случва. Кутев обаче беше категоричен, че левицата няма да се опита да го привлече.

Oще по темата
В нашата ПГ не може да бъде привлечен, защото при нас има ясна идеология. Не знам дали има друга партия в България с толкова ясна идеология като нашата, изтъкна Кутев.

Той абсолютно отхвърли твърденията на Кольо Парамов, който твърди, че Станишев е поръчал подслушване на Първанов.

Това е налудничаво. Човекът или има очевидна политическа поръчка, или започва да се отмества от реалните действия. Да твърдиш, че Сергей Станишев е подслушвал Първанов, е и смешно, и налудничаво, каза още Кутев.

Той беше категоричен, че в групата на левицата няма опасения за незаконно подслушване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

сдфл

преди 10 години

ГлупакВсички честни хора ордавна напуснаха БьеСьеПье. Останаха само подкупни марионетки като Кутев, Станишев и Първанов.

24

Анонимен

преди 10 години

KUTIOOOOO ODI SE GRAMNI BE

23

бсп/спин

преди 10 години

Предколедната сергия на БСП и ДПС се отвори. Те пазаруват всичко, дс никога не си е тръгвало. Най-вече търгуват с душите на хората. Безсрамници!

fallback