Лютви Местан, Пламен Орешарски и Сергей Станишев Снимка: БТА
fallback

Премиерът Пламен Орешарски е готов да издържи на още политически бури. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на пресконференция след семинара на властта в Боровец.

„При тези дефицити, а също така и обстановката, в която се работи, ние трябва да сме в максимална кондиция. Просто кабинетът Орешарски е един добър резултат. Може би най-силното правителство е обект на най-силните атаки", посочи Местан.

Протестиращи скандираха „Оставка” пред хотел "Рила" в Боровец, където се провежда пресконференцията на БСП и ДПС, което обаче не смути управляващите.

"Не ме притесняват протестиращите. Този шум е доста скромен”, изтъкна премиерът Орешарски.  

„Семинарът се проведе в изключително спокойна среда. Брифингът се провежда на фона на протестиращите. Случайно ли е? Целта е политическите реалности да се изместят от другите важни политически теми”, коментира  Местан. 

Подкрепи ги и лидерът на левицата Сергей Станишев. „Не ме притеснява шумът отвън, защото, ако всички участници излезем навън, сигурно ще сме повече от тях. Те няма как да ни смутят”, отбеляза той, цитиран от "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

Фанфан

преди 10 години

Турчин болен,дали ще издържиш ако ти го на.кам ана.но....да ти е.а май..а долна

91

Каква ОСТАВКА

преди 10 години

Каква ОСТАВКА , Украйна показа как се отнасят с тези които искат ОСТАВКА , бои до безсъзнание

90

999

преди 10 години

алчност,наглост,безочие - тези са олицетворение на това! До кога обаче???Избиха децата, прогониха младите и умни хора от страната, а овчия народ все мълчи!!!

fallback