Снимка: БулФото-архив
fallback

Управляващите решиха да стиковат стъпките си в социалната политика, сигурността, че и партийната дисциплина, но този път в неформална обстановка, съобщи bTV.

Семинарът с участието на министри от кабинета ще гледа към най-голямата писта в Боровец. А за допълнение на неформалната среда ще са на разположение спа център, фитнес, сауна, парна баня, басейни.

Избраният хотел е затворен за външни лица. Ден преди началото на сбирката, в четвъртък, резервациите в хотела са спрени, а потвърдени вече настанявания анулирани.

Експеримент на телевизията показал, че това се случва не само с журналистите, които отразяват работата на правителството и на Народното събрание. Били анулирани и резервации, направени с кредитна карта през система за онлайн хотелски резервации.

Официалното обяснение, което давала рецепцията на хотела, е, че няма свободни места, въпреки че онлайн те са обявени.

Така министрите и депутатите ще разполагат със сградата с 257 двойни стаи, 266 студия, луксозни апартаменти и мезонети. На въпроса какво ще обсъждат в 4-звезден лукс, най-честият отговор бил "само хубави неща".

Сред темите, които се очаква да са част от дневния ред през уикенда, са Законът за банките, кои ще са хората, на които да бъде връщан 10% данък върху доходите, и дали партиите все пак няма да се лишат поне от част от държавната си субсидия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

хмм

преди 10 години

Да не са забравили да си домъкнат от *** хелекторат за жив щит?

58

Анонимен

преди 10 години

Сега е момента да се отървеме от тях, да атакуваме тоя хотел, колко му е !

57

Ъ...

преди 10 години

...некакви *али и лесбийки си спретнали поредното развратничене!Ама и хотелчето си го бива-отлична мишена за скиори-гранатометчици!Ама.....все хубави неща.На слука!

fallback