59

хмм

преди 10 години

Да не са забравили да си домъкнат от *** хелекторат за жив щит?

58

Анонимен

преди 10 години

Сега е момента да се отървеме от тях, да атакуваме тоя хотел, колко му е !

57

Ъ...

преди 10 години

...некакви *али и лесбийки си спретнали поредното развратничене!Ама и хотелчето си го бива-отлична мишена за скиори-гранатометчици!Ама.....все хубави неща.На слука!

56

m.markov

преди 10 години

Хубавите неща са ,за тях не за нас.Може би са им дали неустоима оферта,за благодарност хотела няма да плаща данък тази година.

55

Анонимен

преди 10 години

Явно връщаме комунизъма и то в по-лош вариант,клонящ към корейския..За Власта се затварят пътища,площади,осигорява се медиен комфорт(уволняват се журналисти)уволняваме и служители дръзнали да протестират а останалите граждани са в секция ''разработени'',командеровали сме полицаите от полувината страна(нищо че престъпноста в страната расте-важното е политиците да са добре)ще правим никому ненужни грандомански проекти за милиарди,нищо че хората тънат в мизерия,ще вдигаме данаците,нищо че сме социа

54

Анонимен

преди 10 години

Така е, Зимата бачкат тези трудолюбиви депутатчета на ски, а лятото на моренце. Е така - затварат си хотелче и бачкай, бачкай, бачкай! Първо бачкат по едно тъмно за разгрявка и после се стари болежки разискват - черни болежки 12 годишни. Абе тегаво е ***. Даже се чу, че затварат за външни лица и пистите, че да могат да си чуят изказванията надолу по нея. Така летото ше затворат пак хотел с басейн и сауна за важните мийтинги и конференции. В обедните почивки тия малките 4-5 часовите се врътва

53

РАД

преди 10 години

Искрено се извинявам за неволно допуснатата грешка в изписването на думата "искрен" в певдишния си коментар

52

РАД

преди 10 години

До 57Изкрено ме разсмя :)Гледай сега. Правителството се крепи на гласчетата на Атака и трепери за думата на Доганя. Ясно? При това положение нямакак да се прави каквато и да е политика за гражданите, а всичко е натаманяване на интереси на различните кръгове около въпросните партии. Просто е !А благодарение на такива подвий-опашки като теб, ни "управляват" друагри и бивши ДС-та.Между другото, работя на 1 място,но ако трябваше на 2,щях да стегна куфара,а не да "давам шанс на Орешарски"

51

Petrov

преди 10 години

Мултигруп финансира и ДПС и Атака, но и зад трите формации стои тъмната ръка на ДСКрасимира ШоповаПублично разстреляният преди години в центъра на София бос на Мултигруп Илия Павлов е тайният сватовник на Доган и Волен Сидеров. Сега следите са заметени някъде далече назад в зората на българската демокрация, когато гущерът късаше опашката си, а хората недоумяват как двете отричащи се и непримирими като идеологии партии днес управляват заедно и са в пълна хармония.В онова време шефовете на уж отблъскващите се полюси ДПС и Атака работят под контрола на Мултигруп и личната режи

50

Куроландесков

преди 10 години

Майчето манилова да му мисли, ще трябва да оправя другарите на зор, както Тошо казвАше, да им олабва жиличките, лишото е че ще има и от партията на ***...фите

49

бравоооо

преди 10 години

Всички комунисти на САТУРН.Дали са отишли със новите С класи които си поръчаха.Дано че да не ги мисля горките в този сняг.

48

До РАД (55)

преди 10 години

Тревожен си, а не бива. Нещата са прости. Започвай бавно да свикваш с това правителство. Има - няма още 7-8 години и ще си отиде. Впрочем, ако това не ти отърва защо не отидеш пред НС и да свириш на ***, да речем ? Пожелавам и на три места да работиш, държавата има полза от такива като тебе.

47

РАД

преди 10 години

Такааам.Властта се поуспокои малко,че протестите загубиха инерция и че никой няма да ги сваля с бой и им се възвърна самочувствието :)Ами свиквайте с тези "изяви" и да не е посмял някой да хленчи! Това е "законно избраното" правителство, което "има много работа за вършене" и е "отговорно пред хората"!Та колкото повече си траем, токова по-голяма сметка ще плащаме, но явно това си заслужават хората!Ходете и бачкайте на 2 места за 700-800 лв.на месец и плащайте сметката!

46

Някаф там

преди 10 години

Чета новината, възмущавам се и продължавам да се чудя как ще изкарам зимата...

45

Гост

преди 10 години

Сакън, не пипайте субсидиите на партиите! И си плащайте данъците!

44

идилия

преди 10 години

А за допълнение на неформалната среда ще са на разположение спа център, фитнес, сауна, парна баня, басейни и *** - елитни моделки. Докато родителите им протестират, младите момичета- моделките ще правят депутатски ***. Nice a?

43

varg vikernes

преди 10 години

Това е хубаво,обаче аз знам за един истински случай когато Бойко Борисов забранява да снима катастрофа на влак пълен със скрап и превозващ около 28 вагона през миналата година.

42

off

преди 10 години

И аз искам да съм депутат и да крада. А народа да плаща, като му е толкоз акъла и не ходи да гласува на изборите.

41

До пост № 46

преди 10 години

До АнонименКакто вчера, така и днес пред НС имаше само един протестиращ. Ако този протестиращ и утре стои пред парламента Орешарски ще си даде оставката. Няма накъде да ходи. На този протестиращ не му е било осигурено спонтанно кафе, не е имало бяло пияно и черен роял, даже картонени пушки не е имало. Да не говорим за *** и тъпани. Този протестиращ не е бил Виктор Николаев. Виктор продължава търси човека който счупи задното стъкло на белия автобус. Врече е бил на вярна следа.

40

Todor

преди 10 години

Horata ne goi interesuvva, naroda mizerstva, a te kakwo shteli da prawqt, ami orgii shte si pravqt.