Цветан Цветанов Снимка: архив БТА
fallback

Не е важно колко са хората дошли тук, на площада в Пловдив,  важното е, че са достатъчно много за да се разбере, че разумът трябва да надделее и да се отиде на предсрочни парламентарни избори, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Според него "политиката на противопоставяне, която води това правителство означава, че мафията и олигархията си имат държава". Цветанов подчерта, че митингът днес и в подкрепа на всички демократично мислещи български граждани, които изразяват своята позиция над 150 дни в цялата страна.

"Ние сме за оставка на това правителство, защото е недопустимо да се нарушава Конституцията от самия премиер, който каза, "че ще уволнява държавни служители, които са участвали на протестите", коментира Цветанов.

По думите му всеки ден с това правителство означава, че България става подвластна все повече и повече на олигархията и на мафията и повтори, че позицията на ГЕРБ е ясна - оставка на правителството и предсрочни парламентарни избори, пише БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 10 години

,.,,"По думите му всеки ден с това правителство означава, че България става подвластна все повече и повече на олигархията и на мафията и повтори, че позицията на ГЕРБ е ясна - оставка на правителството и предсрочни парламентарни избори, пише БТА. .."Бре ,бре ...aмa те тия герберaсти нaпрaво светци бе !Цвъки Ухото сигурно го сърбят рaменцaтa,рaстaт му криле нa aнгелче вече.

56

Анонимен

преди 10 години

Брееееее тука бъка от платени *** бълващи злъч срещу този който им пречеше да КРАДАТ! Ах как им спъваше бизнеса! Показа на хората че има начини да се спре грабежа на държавата от тия ***! И сега БЪЛВАТ злъч ! Дори след преврата се страхуват да не се върне! :D

55

до 57

преди 10 години

В коментара ми ясно си пише 'бивши и настоящи', за ГЕРБ не говоря. Хайде поне да се четем и изслушваме внимателно, нали все се оплакваме, че никой не ни чува.

fallback