Галя Захариева. Снимка: Facebook
fallback

"Вотът на недоверие за нас е успешен, макар да не е дебатиран в зала", заяви на пресконференция днес в Сливен народният представител Галя Захариева.

Според нея без дебат е станало ясно, че разделението на МРРБ на две министерства, сред които и спорното Министерство за инвестиционно проектиране, е създало дисбаланс в работата на институциите и бизнеса.

Oще по темата

Тя допълни, че от ГЕРБ възнамеряват да внасят вот на недоверие по различни секторни политики.

Захариева каза, че не приема обвиненията, че ГЕРБ е саботирала вота.

"Ние не сме срещу вота, а против начина, по който се работи - липса на морал в отношението към гражданите, начина, по който управляващите се опитват да поставят ултиматуми на обществото, да изменят волята на хората, да създават хаос чрез непремерени и неясни назначения в изпълнителната власт, чрез диктатурата над голяма част от националните медии. Ние ще използваме всички законови средства, за да постигнем желанието на обществото - оставка на правителството", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 10 години

Изглежда Господ, тези гербавите, ги е правил с един калъп!Хем ***,хем нагли!

16

789

преди 10 години

Една от стадото.Сякаш и от блеещите не е.

15

Вот няма,но е успеше

преди 10 години

"Вотът е успешен, макар, че не се е състоял" , това "твърдение" е същото като твърдението на Герб когато присъстваха в пленарната зала и ги преброиха, че в същност не били там. Герб съвсем изтрещяха колективно. За шефа им Борисов отдавна е ясно, че е зациклил и даже вече не е смешен, а говори само едни и същи празни приказки, защото е празен човек, но как в цялата им група няма нито един мислещ човек, който да каже, че царят (им) е гол и, че се правят на маймуни като повтарят простотиите му.

fallback