17

Анонимен

преди 10 години

Изглежда Господ, тези гербавите, ги е правил с един калъп!Хем ***,хем нагли!

16

789

преди 10 години

Една от стадото.Сякаш и от блеещите не е.

15

Вот няма,но е успеше

преди 10 години

"Вотът е успешен, макар, че не се е състоял" , това "твърдение" е същото като твърдението на Герб когато присъстваха в пленарната зала и ги преброиха, че в същност не били там. Герб съвсем изтрещяха колективно. За шефа им Борисов отдавна е ясно, че е зациклил и даже вече не е смешен, а говори само едни и същи празни приказки, защото е празен човек, но как в цялата им група няма нито един мислещ човек, който да каже, че царят (им) е гол и, че се правят на маймуни като повтарят простотиите му.

14

Анонимен

преди 10 години

ТАКА ЛИ КАЗА ВИНЕТУ - ХАУ

13

ХА!

преди 10 години

ОЩЕ ЕДНА НЕПОЗНАТА ГЕРБЕРКА КОЯ Е ПЪК ТАЯ НЕ СМЕ Я ВИЖДАЛИ ЗНАЕ ЛИ ДА ГОВОРИ НИКОГА НЕ Е ГОВОРИЛА В ПАРЛАМЕНТА КОЛКО ЛИ ИМА ОЩЕ ТАКИВА

12

Емо

преди 10 години

Абе, защо никой журналист не припомня на депутатите от ГЕРБ, че те получиха мандата за съставяне на правителство съгласно Конституцията на РБ и съгласно същата Конституция доброволно го върнаха. Не направиха и опит за съставяне на правителство. БСП (с извинение) получи мандата също по установения в Конституцията ред. Няма нищо нелегитимно в случващото се.

11

Даола

преди 10 години

Току се появява някоя-никоя и медиите започват да я цитират.Моля, дайте го по-сериозно.Глупавото поведение на ГЕРБ всеки ден руши и без това силно намалелия авторитет на тази групировка.

10

Анонимен

преди 10 години

Всички ли в ГЕРБ са изперкали?.Какво е успешното като ги нямаше в залата,не се чу тяхното мнение,нямаше гласуване.Те така нека си вкарват вотовете в стаята на парламентарната си група и толкова успехи ще натрупат,че да им завиди човек.Борисов заяви,че скритата му стратегия била да покаже че Атака подкрепя правителството.Госпожата нещо не е разбрала за какво става дума.Ега ти СТРАТЕГА-всики го знаем това,а той искал да го доказва,математик и теорема.А тактиката МУ е убийствена-ако се регистрират от Атака,щели да се регистрират и ТЕ."Най-големият" гледа от най-малкия.ИМИТАТОР.NO coment.

9

Дааа

преди 10 години

Доста *** тледа момата.Зачената е в грях!

8

ДДД

преди 10 години

ТАЗИ ОТ КЪДЕ СЕ ПРЪКНА ИЛИ ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ПОЯВЯВАТ НОВИ СТАТИЦИ ОТ ГЕРБ,ЧЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ОТ ГРУПИЧКАТА НА РЪКОВОДСТВОТО РАЗРБАХА ЧЕ НИ ПИСНА ДА ГИ ГЛЕДАМЕ .АМА КАТО КАЖЕ ТИКВАТА РАВНИС СТРОЙСЕ ПРЕБРОЙ СЕ ВСИЧИКИ ГО СЛУШАТ -НАЛИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ ЗА ПОСЛУШАНИЕТО СИ И ЗА НЕАДЕКВАТНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ И РЕШЕНИЯ-НЕЗАВИСИМО ЧЕ ВСИЧКО Е ЗА СМЕТКА НА НАРОДА-КРЪВОПИИЦИ

7

Анонимен

преди 10 години

Точно пиявиците, които бяха изритани с шутове от управлението ли ще дават мнение за морал?! Най-аморалната и неадекватна партийка в историята! Голеееми *** герберастки!

6

654

преди 10 години

Като гледам меркантилната физиономия на таз герберка...бог да пази България от ГЕРБ и мутри....

5

я

преди 10 години

Когато вожда каже нещо всички трябва да го повтарят е това е дисциплина ...за жалост обаче нивото става по ниско и вече е под 20% което си е рално

4

иеее

преди 10 години

До velofanМене ме сьрби члена което значи че още сега ще те чук'м,

3

много са!

преди 10 години

боже боже, колко много гниджоци има в този парламент

2

То

преди 10 години

с такива слаби крави може само по нанадолнището.

1

Данъчен

преди 10 години

Кукувица кука на зелена бука.