Борисов мотивира вота на недоверие. Снимка: архив, БТА
fallback

Мотивите за вота на недоверие, който ще внесе ГЕРБ в четвъртък срещу кабинета „Орешарски“, са „лъжите и провалът им във всички сфери“. Това стана ясно от пост на лидера на партията Бойко Борисов в социалната мрежа Facebook.

“Вчера взехме решение за вот на недоверие по цялостната политика на правителството на Тройната коалиция - БСП, ДПС и “Атака”. Мотивите за вота са лъжите и провалът им във всички сфери”, написа Борисов.

Oще по темата

Както Dnes.bg вече писа, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви днес сутринта, че партията му ще внесе вот на недоверие в четвъртък.

"ГЕРБ иска вот на недоверие за цялостна политика на кабинета "Орешарски". Днес колегите ще разработят мотивите и вотът на недоверие ще бъде входиран най-вероятно в четвъртък", обяви пред Нова телевизия Цветанов.

Малко по-късно депутатът от левицата Корнелия Нинова обясни, че е право на опозицията да предприеме подобни стъпки.

Тя увери, че БСП и ДПС ще го отхвърлят, но отказа да се ангажира с прогноза за позицията на „Атака“ с мотива, че не може да говори от името на парламентарната група на националистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Бля Бля

преди 10 години

Мишоците доносници Боко, Гоце и компания потриват ръчички. Некадърници дори един вот на недоверие не могат да организират като хората.

35

haha

преди 10 години

БСП и ДПС как се правят на бити ***-много добре знаят, че ЯТАКА ще гласува с тях, но да има малко съспенс не е излишно! Гадни, долни мекерета сте всички- и вие Трижди анти-хуманната содомитска коалицийка и ГЕРП предателите на народния вот!!! Всички сте за публичен разстрел пред ромските ви избиратели!!!

34

Che

преди 10 години

Тия некадърници не оставиха правителството да работи и един ден без натиск и тормоз, а те направиха за 4 месеца толкова, колкото Борисов и компания не съумяха да направят за 4 години.Такова нахалство и безочие не съм виждал.

fallback