Волен Сидеров Снимка: БТА

Другата седмица ще заработи Комисията за борба с корупцията и конфликта на интереси, чийто председател е лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Това стана ясно от негово изказване днес в парламента. Досега имаше административни проблеми – помещения, сътрудници, всичко това забави малко стартът, заяви Сидеров.

Той обясни, че вече има натрупани сигнали, и в четвъртък ще почнат заседанията.

Лидерът на "Атака" отново потвърди намеренията си да покани осъдения Сретен Йоцич, за да го попита въпроси за бившия премиер Бойко Борисов.

"Имам такава идея. Не знам точно какъв е официалният ред, защото той е задържан и излежава присъда. Мисля, че по принцип е възможен такъв разговор, ако не тук, то там, където излежава присъда", заяви Сидеров. Аз мисля, че този човек може да каже интересни неща за бившия премиер. И съм убеден, че те ще бъдат от полза за разкриване на истината в България, допълни лидерът на "Атака".

Още по темата
Той коментира и скандала с "Господари на ефира" и намерението на екипа да го съдят, защото нарече водещата Мария Игнатова ”проститутка”.

Сидеров беше категоричен, че е готов да се извини на всеки, който се е почувстват обиден от думите му. Според лидера на "Атака" обаче от предаването не са постъпили коректно, като са иронизирали ситуация, в която е бил застрашен животът му. По думите на Сидеров продуцентът Магърдич Халваджиян би трябвало по-скоро да му благодари, не да го съди.

Според лидера на "Атака" той като арменец би трябвало да му благодари за опитите на "Атака" да прокара решение за признаване на арменския геноцид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase