Меглена Кунева. Снимка: Булфото, архив
fallback

Според лидера на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева общото становище посланиците на Германия и Франция, които призоваха за "отказ от олигархичния модел" на управление, заради който вече четвърта седмица гражданите в България протестират срещу политическия модел и кабинета "Орешарски", е последно предупреждение за България.

След това изявление можем да очакваме само всички 27 страни да замразят членството на България в ЕС и вземането на решения, като се надявам да не се стигне дотам, коментира тя в Русе, предаде БТА.

Oще по темата
Кунева заяви, че часът е "дванайсет без една секунда" и безпрецедентната декларация на двамата посланици на страните, наречени "моторът на Европа", е отношение на столиците на тези държави.

"Това е отношение на едно правителство, доминирано от социалисти, каквото е правителството на Франция, и едно правителство, доминирано от ЕНП, каквото е правителството на Германия", отбеляза Кунева и допълни, че ЕС е абсолютно единодушен в оценката какво се случва в България.

По думите й писмото казва "Осъзнайте се. Разчитаме повече на хората, които са на улиците, отколкото на политиците, представени в парламента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

218

lewskar

преди 10 години

Пръмова ,Мисис Йес,Пъпунева,ей ти ли си най-големият демократ?Ти Ли ще "замръзяваш членство то ни",ей ЛЪЖКИНЮ.Нищо не става от теб и мижавата ти партийка,по-скоро ще гласувам за някой ЛАЛУГЕР или ПАВИАН да ме управлява отколкото ти.ЕЙ НЯМА ЕДИН ПОЛИТИК ,КОЙТО ДА ЗАСЛУЖАВА ГЛАСА НА ХОРАТА.НИТО ЕДИНСамо мамелюци,поп кръстювци ,шумкари,айдуци,мутри,куки,доносници ,олигарси и т.н.ЕДИН ЧИТАВ НЯМА ЕДИН....................А И ТАЯ ,ще ми дава на посока.............

217

ВАско

преди 10 години

Кунева, лъжлива ***, скрий се в дупката си и никога повече не се показвай ! И заради теб сме на тоя хал. Как те не е срам да се изявяваш по медиите , антибългарко *** ?

216

Ха дай де

преди 10 години

Европейският съюз няма да ни замрази, защото ще се усетим, че без него сме по-добре, особенно като не плащаме годишната си такса от близо милиард евро и ги използуваме за съживяване на икономиката. България само ще спечели. Ще загубят само олигархичните играчи у нас.

fallback