Снимка: БТА
fallback

До съвсем скоро жителите на Варна бяха едни от най-активните демонстранти и изявяваха бурно протестите си.

Именно пред  общината в морския град се самозапали и Пламен Горанов. На днешния ден, обаче бе регистрирана рекордно ниска избирателна активност.

Oще по темата

Според Кристиян Богоев от Общинската избирателна комисия, пред урните са застанали 25,22 на сто от хората с право на глас. Богоев уточни, че вече са обработени резултатите на първите три секционни комисии, пише БТА.

Близо 290 000 варненци имаха право да гласуват през днешния ден. В общината бяха отворени 385 секционни комисии. Варненци избираха между деветима кандидати. Четирима от тях бяха издигнати от инициативни комитети, останалите пет бяха партийни кандидатури на ГЕРБ, Атака, Либерален алианс, БСДП и ЗНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Варненец

преди 10 години

Точно така 54. Нашия град си има своите особености, които столичани няма да могат да разберат. Като например, че Кирил Йорданов бе избран като БСП кандидат, но на последните избори се преориентира като Герб кандидат, а сегашните топ кандидати са всъщност неговия заместник кмет и финансиста му. Да са ни честити. А между другото всякакви оттенъци на синьото не са добре дошли тука. Те унищожиха нашето корабостроене и взеха хляба на много варненци.

50

Варна

преди 10 години

Като нямаш избор, не гласуваш! Не-варненците да не се обаждат моля, защото не са запознати с местните "кандидати!

49

Анонимен

преди 10 години

После имайте наглостта да протестирате.

fallback