Илиана Раева. Снимка: Булфото
fallback

Новосформираната партия "Обединена България" на известната българска гимнастичка Илиана Раева е финансирана над 50 % от самата нея. Това заяви тя пред bTV.

От тук нататък тя ще търси и спонсорство от свои заможни приятели от цялата страна. Сред хората, изразили готовност да й помогнат, е бизнесменът Гриша Ганчев, разказа още Илиана Раева.

Тя също така отбеляза, че няма уговорка той да участва в политечската партия. Съпругата на Наско Сираков сподели и как до този момент е гласувала. Стана ясно, че на предходния вот, нейният глас е отишъл за правителството на ГЕРБ, но сега се е почувствала разочарована.

Неудовлетворени са останали и изискванията й към другите двама представители от политическия живот в България, на които тя е гласувала доверие. Това са били Симеон Сакскобургготски и Иван Костов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Анонимен

преди 10 години

СИЛНА У КРАКЪТА - СЛАБА У ГЛАВЪТА!

96

Анонимен

преди 10 години

Обява: Спешно се търси лице за набеден политик, на когото да клъвнат българите и да ги успи за поне още 4 години! Изисквания - няма. Само да мине номерът! Всякакво политическо ГМО, на което се вържат, е добре дошло!

95

гимнастичка

преди 10 години

НЕ ЧЕ ИЛИАНА Е ПО - ИНТЕЛИГЕНТНА ОТ Б.Б., НО ЗА НАГЛОСТ Е СТО ПЪТИ ПО -НАГЛА.АКО СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ Я ВКАРА НЕЯ, МЪЖЪТ И ИЛИ ДВЕТЕ И ЩЕРКИ В ПАРЛАМЕНТА - ГОРЧИВО СЕ ЛЪЖЕ.ВСИЧКИ ГИМНАСТИЧКИ Я МРАЗЯТ ДО ГРОБ, ЗАЩОТО Е АЛЧНА, ЗЛА И ЛАКОМА.

fallback