Снимка: БТА
fallback

Най-доброто решение за България в тази напрегната политическа ситуация е оставката на правителството, настоя зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който присъства на двудневния форум под мотото: "Новата политическа култура - предизвикателство пред политическите екипи".

По думите му, трябва да се работи в посока намаляване на напрежението, търсене на обществен консенсус за промени в Изборния кодекс и скорошно провеждане на парламентарни избори, в края на септември.

Oще по темата

Според него действията, които се предприемат от българската полиция, са изключително адекватни, защото полицаите винаги са най-потърпевши.

"За голямо съжаление има политици като Волен Сидеров, които не зачитат труда на тези полицаи и търсят тази провокация", смята Цветанов, цитиран от "Фокус".

Бившят МВР шеф коментира, че недопустимо народен представител да влиза в Народното събрание демонстративно с оръжие или с полицейска палка.

"Всеки с поведението си трябва да допринася за намаляване на напрежението, а не да с поведението си да провокира това напрежение", отсече той.

По думите на Цветанов Сидеров е допринесъл за хаоса в държавата.

"На първо място с това, че подкрепи правителството на Пламен Орешарски и в момента и БСП, и ДПС търпят всяко едно негово действие, защото знаят, че от него зависи оставането им власт", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

160

Анонимен

преди 10 години

Време е този наглец да бъде вкаран в затвора.

159

Анонимен

преди 10 години

Защо , въобще му давате думата на този "кандидат" за затвора?Явно медиите са виновни за хаоса!

158

TATO

преди 10 години

ТОЗИ ТИКВЕХИЛ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА А СЕ ОБАЖДА ОТ КОНЕВРЪЗА.СЯКАШ НЕ ЗНАЕМ КОЙ Е ТОЙ.

fallback