Волен Сидеров. Снимка: Булфото
fallback

"В България се извършва преврат срещу държавността, законно избраното Народно събрание и обществения строй. Извършват го изгубилите изборите партии като ДСБ, СДС, РЗС, заедно с провалилата се във властта партия ГЕРБ чрез активиране на неколкостотин вандалстващи по улиците на София", се чете в обръщение на ръководството на "Атака", изпратено до медиите.

Националистите обвиниха водещи национални медии в помощ "на превратаджиите".

"Поръчката идва от чуждите монополи и вериги от фирми, които изпомпват печалби години наред от българския народ - само за 2011 година в техните каси са потънали 28 милиарда лева от българските граждани", се посочва в обръщението.

От „Атака“ обвиниха основните институции, които трябва да бдят за спазването на обществения ред, че не го правят. "Органите на МВР наблюдават безучастно вилнеещи в центъра на София хулигани всяка вечер от 13 дни насам", пише в обръщението.

"Днес около сградата на Народното събрание група от около 200-300 души подложи на терор излизащи от сградата народни представители, хвърляйки по тях твърди предмети и нанасяйки побой на някои от тях и застрашавайки здравето и живота им. Нито един от тях не беше проверен за самоличност или задържан за хулиганските действия, които извършваше, а това е задължение на МВР", пише още в обръщението, подписано от Волен Сидеров.

Националистите подкрепиха индиректно работата на Народното събрание, като го призова да се приемат незабавно мерките за подобряване на доходите на българските граждани, за намаляване на сметките на тока, за раздвижване на икономиката ни и преодоляване на безработицата, както и за изгонване на чуждите монополи.

В обръщението се настоява и за "прекратяване на контрабандата и наркотрафика, покровителствани от ГЕРБ, и търсене на отговорност от досега управлявалите правителства за злоупотреби, корупция и ощетяване на българската нация".

"Това е дневният ред на българското общество и няма сила, която да ни отклони от пътя да го следваме", пише в обръщението, което завършва с "Да живее България!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

371

Злопаметна

преди 10 години

Цяла Европа ни се смее на нов шеф на комисия по Етика. И вие след това вярвате че някой ще ни повери Евросубсидии, като имаме такъв "етичен" изтрещял я от пълнолуние, я от слънцето, я от градушката "шеф"?Волене, взел си парите, дай ги за хапове, но поне не излагай нацията си, достатъчно магарии направи.

370

Daniela.1

преди 10 години

Волен няма как да гледа парламента отстрани, защото и с новите избори той има доста привърженици не на него лично, а на идеите и правилата на партия Атака !!!!Никой млад и мислещ българин не трябва да гласува за ГЕРБ, освен ако не се кефи на чалганизацията и мутренизацията и чуждите монополи - които ни източват!!!

369

megi 55

преди 10 години

г-н Цацаров глух ли сте,сляп ли сте?По улиците ходи луд ,който е изключително опасен за околните! Подвизава се под името Волен Сидеров.Страда от параноидна шизофрения.Явно не си пие лекарствата и това го прави агресивен.ОТЛИЧИТЕЛНИ БЕЛЕЗИ: Видимо луд ходи с мегафон,следван от не по малко луда охрана ,носи полицейска палка,крещи и говори несвързани неща налита да се бие.Спешно се налага принудително лечение в психиатрия! ПРОКУРАТУРАТА ДА ГО ПОСТАВИ ВЕДНАГА ПОД ЗАПРЕЩЕНИЕ!Благодарим ,за което!

fallback