371

Злопаметна

преди 10 години

Цяла Европа ни се смее на нов шеф на комисия по Етика. И вие след това вярвате че някой ще ни повери Евросубсидии, като имаме такъв "етичен" изтрещял я от пълнолуние, я от слънцето, я от градушката "шеф"?Волене, взел си парите, дай ги за хапове, но поне не излагай нацията си, достатъчно магарии направи.

370

Daniela.1

преди 10 години

Волен няма как да гледа парламента отстрани, защото и с новите избори той има доста привърженици не на него лично, а на идеите и правилата на партия Атака !!!!Никой млад и мислещ българин не трябва да гласува за ГЕРБ, освен ако не се кефи на чалганизацията и мутренизацията и чуждите монополи - които ни източват!!!

369

megi 55

преди 10 години

г-н Цацаров глух ли сте,сляп ли сте?По улиците ходи луд ,който е изключително опасен за околните! Подвизава се под името Волен Сидеров.Страда от параноидна шизофрения.Явно не си пие лекарствата и това го прави агресивен.ОТЛИЧИТЕЛНИ БЕЛЕЗИ: Видимо луд ходи с мегафон,следван от не по малко луда охрана ,носи полицейска палка,крещи и говори несвързани неща налита да се бие.Спешно се налага принудително лечение в психиатрия! ПРОКУРАТУРАТА ДА ГО ПОСТАВИ ВЕДНАГА ПОД ЗАПРЕЩЕНИЕ!Благодарим ,за което!

368

Карамфил

преди 11 години

все повече и повече уважавам В.Сидеров, гледайки на този платен сеир.

367

Анонимен

преди 11 години

Воленчо жалка картинка си щом Сергейчо ти заповяда да дойдеш в парламента....А иначе държавността се руши нали ?

366

Миндеров

преди 11 години

Няма ли най-после кой да сложи усмирителна риза на човечето Сидерров. Видя се във власт и се разпърчи на ляво и дясно. Чиста проба БОЛШЕВИК 1918 година. Кой е той та раздава заповеди, нарежда на журналистите, пищи до Бога, че е пренебрегнат. С Мастан само вият, че ги преследват, дискриминират, пренебрегват. Аре стига, лигльовци, уж сте политици, а плачете като вдовица за ... Ама нали Станишко и сие е НУЛА без вас и са си смъкнали гащите, затова си развявате куйрука. Но няма да е за дългo.Цъ!

365

николай

преди 11 години

добре, щом МВР нищо не прави, нали министърът е назначен от БСП. Що не се разпореди МВР да арестува тези "вандали" както ги нарича Атака?защо наистина полицаите стоят и гледат протестиращите? явно волен иска парламентът да остане още 4 години, за да не изгубят местата си, при едни нови избори.

364

Мадиен натиск, ох-х!

преди 11 години

До бай благойИ затова си направи една от най-скъпите телевизии в България. От къде намира пари за тази телевизия. Както и за романтични преживявания в парижки луксозни хотели. Е не е от ограбваните от нас гражданите пари за партийни субсидии,у колкото и да са големи не са достатъчни за разкоша на ямболското селче. Няма ли най-после държавността да заработи и да разкрие произхода на сидеровите пари?!

363

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повяррвам, но съм напълно съгласен с В.Сидеров - кресльовците, събирани от десните крила и кълки, но спонсорирани от ГЕРБ, се опитват да направят преврат срещу държавността у нас! Няма да им мине номера! Не на мутренско-милиционерската мафия!

362

Haha

преди 11 години

АХ КОЛКО СИ ДОЛЕН ВОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕЕ! УТРЕ ЩЕ СИ АУТ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЗАВИНАГИ!:-))))))))))))))))))

361

Анонимен

преди 11 години

Хайде братя, можем да върнем ГЕРБ, още малко остава! Те ще ни оправят.

360

Анонимен

преди 11 години

ВИЖТЕ БРАТЯ, ВИЖТЕ, НАЦИОНАЛИСТИ НА СТРАНАТА НА ПОРОБИТЕЛЯ, НАЦИОНАЛИСТИ СРЕЩУ НАРОДА, ВИЖТЕ, ЗАПОМНЕТЕ...

359

На вторият ден от кафето пред парламента присъстваха поддръжници на ГЕРБ, които агитираха хората да тръгнат срещу централата на БСП, но не даваха и дума да се обели протестът да мине през централата на ГЕРБ. Други доводи!? Относно това дали аз съм платен или не: това си е моя работа, първо. И второ- дори тези, горе споменатите тикви и да искат да ми плащат- НЕ ЩА! Защото си имам мнение и не съм *** да подкрепям хора, които последните 4 г. ми е мамата! ЕГОЦЕНТРИЧНАТА МУТРА

358

муспи

преди 11 години

Този човек единствен казва че България е еврейска колония! Няма по яростно нападан от медиите от него, а и тълпата се отчита по форумите с лоялност към поробителя.

357

PD do от Русе

преди 11 години

Какво си им написал ти Мъдрецо,На бездуховната тълпа, жива храна!Днес те се хранят с ***. И винаги ще е така. Не позволявайки самотата да те прави невнимателен, защото ще подминат бисерите и ще се обърнат срещу теб. А и не си сам. И други виждаме. Бог с теб.

356

Анонимен

преди 11 години

До VANGEN --ти си си повярвал.и нищо не може да те накара дори малко да се усъмниш.Това да мислиш че само и единствено ти знаеш истината е тежко заболяване.Ленин от това е умрял.

355

Наказателен кодекс Глава първа ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА Раздел I Измяна Чл. 95. (Доп. ДВ, бр. 50 от 1995 г.,изм.,бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места,или в бунт,или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години,с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.И тая да е прав за нещо.

354

от Русе

преди 11 години

До бай благой - Може би знаете, че така са нагласени нещата, че тълпата е осъдила Христос на смърт, а ръководещият Пилат Понтийски си е умил ръцете с "тълпата". Надявам се нашата "тълпа" наистина да е интелигентна и мислеща.

353

от Русе

преди 11 години

Градинка с рози си имал, когато бил Христос дете.Поливал ги и си мечтал, красив венец да си сплете.Щом розите разцъфнали, събрал еврейските деца.Те всички взели по цветец, остали голи стебълца.Какъв венец ще си сплетеш, щом други рози нямаш веч.За мене има шипове, отвърнал Христос с блага реч.Наистина, от тях тогаз, те сплели му венец бодлив.И вместо рози-капки кръв, венчали лика му красив.

352

бай благой

преди 11 години

Хора, от 15 год. умишлено не гледам телевизия заради тоталната манипулация и промиването на мозъци. Единствено следя коментарите от този род за да се ориентирам за мнението на хората в България. Единствената ми надежда е, че болшинството от коментарите са на платени писачи. Не съм Атакист, но този Сидеров е подложен от години на тотален медиен натиск и окарикатуряване защото ЕДИНСТВЕН от политиците казва истината и назовава нещата с истинските им имена - заради това е циничен и безпардонен.