Снимка: БТА
fallback

Депутатът от ДПС Йордан Цонев направи опит да излезе от сградата на парламента под засилена полицейска охрана.

Цонев беше изведен покрай сградата на БАН, но недоволни граждани тръгнаха след него с викове „Долу ДПС“. Депутатът беше замерян с бутилки с вода и уцелен с предмети въпреки полицейските щитове. Той беше плътно следван и от журналисти, но не пожела да говори пред камерите.

„Искам да се прибера у дома“, възмути се само Цонев. В крайна сметка той обиколи площада и не можа да влезе в автомобила си.

Полицията избутва загражденията, за да ограничат достъпа на протестиращите до народните представители.

Всяко излизане на депутат от сградата на Народното събрание се посреща от хората с освирквания. По-рано под обстрел от домати и яйца попадна и червеният депутат Димчо Михалевски, който също излезе под плътен полицейски кордон.

Междувременно журналисти забелязаха депутати в стола на Народното събрание, които явно очакват напрежението пред сградата на парламента да спадне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

тя

преди 10 години

Данчо, преди да се върнеш в къщи звъни по телефона , да предупредиш Курволетка. За едно обаждане , да не се правят пак семейни скандали.

84

Анонимен

преди 10 години

А кой викаше: "Боли ли, боли ли?" О, sorry, това беше онбашията Бисеров...

83

КИРО

преди 10 години

ДРУГАРЮ Траян петков ,Вие или сте луд или платен. Как си представяш да се плати на 20000 души . Всеки ден в цяла България още толкос. Ти имаш ли си представа за какво говориш.Да или си луд или платен.

fallback