Илияна Раева. Снимка: Булфото
fallback

Известната бивша състезателка по художествена гимнастика Илиана Раева ще бъде лидер на политическа партия "Обединена България".

Новата формация се учреди в НДК и се определя в център-дясно от политическото ни пространство.

Раева е категорична, че тя няма нищо общо с която и да е друга партия или коалиция. В ръководството и ще влязат млади хора, експерти и професионалисти в различни социални области, с блестящо образование и талант. Ще има и хора с опит. Те ще бъдат част от Националния съвет и Контролния съвет, разясни Раева.

Новата партия ще предложи това, което иска всеки един нормален човек в тази държава – да има закони, които да се спазват от всички, да имаме едни нормални условия за живот, да няма безработица, образование за всички – това е стартът на една личност, коментира Илияна Равеа пред БНР.

По думите й ще бъдат сформирани консултативни съвети и ще бъдат ползвани „всички неправителствени организации, които имат своите изключителни програми, въпросът е някой да ги чуе, някой да им даде шанс да се случат”.

Илиана Раева заяви, че всеки един нормален чове подкрепя протестите.
 
Гордея се, че съм българка, че всички носим този български дух, който не е мъртъв. Гордея се, че този дух се събуди, че той отстоява това, което иска. Вярвам, че българските граждани до края ще стигнат в това да постигнат желанията, които искат, отсече тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

232

poli

преди 10 години

iliana stoi si isi gledai kelepira u doma si

231

Анонимен

преди 10 години

Боже пази България .

230

Анонимен

преди 10 години

Тия от ГЕРБ вече прекалиха, с колко патерици искат да се обградят? Това е голяма вече наглост, проста гимнастичка да се бори за власт. Докато позволяваме да се случва това, все така ще ни мачкат.

fallback