232

poli

преди 10 години

iliana stoi si isi gledai kelepira u doma si

231

Анонимен

преди 10 години

Боже пази България .

230

Анонимен

преди 10 години

Тия от ГЕРБ вече прекалиха, с колко патерици искат да се обградят? Това е голяма вече наглост, проста гимнастичка да се бори за власт. Докато позволяваме да се случва това, все така ще ни мачкат.

229

софиянец

преди 10 години

тая *** ли е новото лице на гробарите?

228

alf2

преди 10 години

Неща Илияна искам Нешка защото няма грешка!

227

Чочарка

преди 10 години

Ха такаааа, Делян Пеевски не можа да се внедри в ДАНС, но ти госпожа ще му го внедриш (присъствието де) с нова партийка! ОБАЧЕ момеееее БАЛАМИТЕ УМРЯХА !

226

Оле, ле мале!

преди 10 години

Е моме Раева, що не си седиш дома сред разкоша, ами се изтъпанчи и ти като РЕД ДРУГАРИ, РЕД КОМУНИСТИ, РЕД МАФИОТИ и НАСРЕД сганта си добавъчния модел!!! Момеее, не можеш да излъжеш никой с другарчетата си зад гърбът ти, НАРОДА НЯМА ДОРИ И ЕДНА ПСУВНЯ ДА ТИ замери, защото си НИКОЯ и никога няма да ти се довери! Не можеш да ни излъжеш !

225

Анонимен

преди 10 години

Казват не плюй там където може да целуваш после

224

познай

преди 10 години

Всички срещу ГЕРБ преди изборите- поредните лъжи на политическите канибали. Най-често оплювана беше точно Кунева,вероятно най-голяма заплаха за статуквото.И още нещо-как така лесно почти всички започнаха да говорят за нормалното.Май би харесва.

223

ВИНЕТУ ВОЖДОВ

преди 10 години

има убаа устъ за менети

222

Симеон

преди 10 години

Много неприятна жена.

221

Анонимен

преди 10 години

Училище за политици нявма, но тук за управлението на една държава се искат хора умни, толерантни - финансисти, юристи, социолози, философи/хора занимаващи се с администриране/.

220

лентичка

преди 10 години

Иляна Раева е свързана с Пеевски, Алексей Петров, ЕОН и пр. Върло червена е, как си мисли, че ще заблуди хората с това център дясно... много ми е чудно. Поредния опит за внедряване на олигархичен проект в привидно празното пространство център дясно. Не се доверявайте, от ленти и бухалки нищо добро не излиза както вече знаем.

219

Анонимен

преди 10 години

Поредната простотия в България - Раева която я бива само в гимнастиката да прави партия.Мила гледай си спорта - дразниш с това си поведение.

218

Анонимен

преди 10 години

Илияна новото лице на ГЕРБ ли ще е

217

Николчо

преди 10 години

Упорито се опитват да ни пробутат все една и съща прокиснала манджа за нова.Все за лице спортисти ,дясна платформа,съмнителни лица в основата и финансиране с неясен призход.Подобни проекти непрекъснато се провалят но кукловодите сменят само лицето отпред и упорито настояват да ни излъжат.Необходимо ни е точно обратното -водач с доказани качества и подходящо образование ,истинска лява платформа с превес на малкия бизнес ,защита на националните интереси,истински почтени родолюбци работещи за БГ.

216

Йосиф Висарионович

преди 10 години

Алфредо Торес също щял да прави партия! Политическата и ориентация щяла да бъде "Нагоре-надолю" от ханша. Момчетата с големи бабунки и момичетата с дупе няма да плащат членски внос. След изборната победа правителството ще бъде оглавено от Алфредо, който по съвместителство, като професионалист с огромен опит ще ръководи и ДАНС.

215

Павката

преди 10 години

https://facebook/groups/279625755473067/#!/groups/279625755473067/ Страха от Илияна Раева е ГОЛЯМ и започнаха да се вадят компромати!!!Вчера бяхме поканени на учредителното събрание като гости и видяхме нещо ново ,млади хора , нямаше гости от други и политически партии . На форума присъстваха доста личности и експерти от ,различни области както и граждански формации!!!Нито едни от протестиращите навън пред НДК не каза лошо за новата партия Обединена България !

214

Анонимен

преди 10 години

Не се ли налапахте бе Илянче докога да ви правим богати ние бедните и ограбени българи от такива като вас

213

Анонимен

преди 10 години

Скандално разкритие разбуни духовете в онлайн обществото. Интернет потребители са категорични, че новоучредената партия Обединена България, която ужким била създадена от Илиана Раева, всъщност е на Делян Пеевски.