Волен Сидеров Снимка: БТА
fallback

Кворумът в новия парламент не зависи от "Атака" , каза лидерът на националистите Волен Сидеров пред bTV.

По думите му кворумът "няма такова значение, което му се придава". Сидеров определи като "цирк" поведението на ГЕРБ, а не своето.

По думите му Ивайло Московски от ГЕРБ пръв започнал да му подвиква "грубости и обиди". Според Сидеров това е редовна практика на представителите на ГЕРБ. "Аз и колегите ми отговаряме, защото не сме някакви плазмодии, които са седим да ни обиждат ГЕРБ-ерите, които трябва да бъдат разследвани за своето управление", обясни лидерът на "Атака".

"Toва разбирате ли го, защото имам чувството, че разбирате само половината от фактите, а другата половина услужливо я прескачате", запита Сидеров водещата Лора Крумова. "Възможно е, аз имам хормонални проблеми в момента", каза му с ирония бременната тв водеща. 

"Ами не се занимавайте с журналистика тогава, гледайте си домакинството, отдайте се на хормоналните проблеми. Зарежете нещата, с които явно не можете да се справяте. Бъдете си домакиня. Аз не знам защо ги напира толкова жени да стават водещи, по-добре да си гледат семейството, да раждат деца, нацията ни намалява", изтъкна Сидеров.

"А каратистките умения кога ги усвоихте", запита още Лора Крумова. "Тренирам, поддържам спортна форма, това лошо ли е? По-добре, отколкото да пускам шкембе като Борисов. Гледам ги ГЕРБ-ерите - те са с по 50 кг наднормено тегло, нездрави хора", коментира националистът.

До края на разговора Сидеров и Крумова не спряха да спорят, като водещата му каза, че се държи като лумпен, а той пък й отговори, че имала "махленско" поведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

302

иии

преди 10 години

До eeeКак да ги игнорират като им е платено да пишат срещу тях?

301

Лили

преди 10 години

Болен Сидеров Ахмедов, стана направо за смях пред Лора. Лорче определено ми стана любимия журналист, как се подигра с тази ***.

300

lusi vasileva

преди 10 години

волен или е болен или е невъзпитан.сам да си избере кое е вярно.Този човек няма място по телевизиите и в парламента.Трябва му място на 4-ти км.

fallback