Момчетата, които така и не стана ясно какво правят пред НС. Снимка: Dnes.bg
fallback

Пореден цирк се разигра в Народното събрание, като отново главни действащи лица бяха депутатите от „Атака“ и репортерка на телевизия СКАТ.

Кой кого провокира и откъде тръгна скандалът не стана ясно, но се стигна до вече станалите култови викове: Извини се, бе!

Този път те отново бяха отправени към журналистка от СКАТ, но не от лидера на „Атака“ Волен Сидеров, а от група негови народни представители. Циркът в кулоарите на парламента продължи около половин час, като основна тема за разговор беше кой е по-националист, лумпени ли са избирателите на „Атака“, кой на кого се е продал, кой какво лице е – политическо или журналистическо.

По време на спора се чуха реплики от рода на: “Така както ми се хилиш, моето момиче“, “Вие само това ли знаете“ и, разбира се, дежурното “Ти оттук няма да си тръгнеш, преди да се извиниш“.

Oще по темата
Квесторите безуспешно се опитваха близо 20 минути да укротят страстите, но се наложи зам.-председателят на НС Мая Манолова да се намеси и да ги потуши.

Манолова първо прати служителите на НС да се справят, но след като те не успяха, самата тя разпръсна тълпата.

Явно ще се наложи аз и господин Миков да обикаляме да въвеждаме ред, коментира Манолова.

По-късно група яки момчета се събраха пред сградата на НС и започнаха да обикалят пред предния вход. Те не пожелаха да обяснят пред журналисти сериозно какво правят там.

Една част обясниха, че са от „чистотата“, други, че чакали слънцето на изгрее, а трети били просто на разходка. По непотвърдена информация младежите чакаха Волен Сидеров да излезе, но какво точно искаха от него така и не се изясни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

188

Извинисебе

преди 10 години

"Извинисебе!"-Извинисебе! вдига врява пред журналиста самозабравен политик.-Извинисебе! депутат припява и на полицай посяга *** ***.-Извинисебе! повтаря кръгъл ***, с имунитет *** мислещ се за бог.-Извинисебе! Извинисебе! *** клокочи от празни тикви псевдо патриоти.Извинен си! На изборите ще ти се извини народа,няма да забрави Бейската ***!

187

.

преди 10 години

няма ли този лакейски сайт да коментира изявите на лидерчето на *** по бтв?Или ви е под нивото?

186

Анонимен

преди 10 години

до коментар 212 ,така е но в по голямата си част българският народ е *** и страхлив защото това успяха да постигнат управляващите червени от герб .бсп. сдс за 25 години.народа иска да бъде лъган и мачкан.

fallback