188

Извинисебе

преди 10 години

"Извинисебе!"-Извинисебе! вдига врява пред журналиста самозабравен политик.-Извинисебе! депутат припява и на полицай посяга *** ***.-Извинисебе! повтаря кръгъл ***, с имунитет *** мислещ се за бог.-Извинисебе! Извинисебе! *** клокочи от празни тикви псевдо патриоти.Извинен си! На изборите ще ти се извини народа,няма да забрави Бейската ***!

187

.

преди 10 години

няма ли този лакейски сайт да коментира изявите на лидерчето на *** по бтв?Или ви е под нивото?

186

Анонимен

преди 10 години

до коментар 212 ,така е но в по голямата си част българският народ е *** и страхлив защото това успяха да постигнат управляващите червени от герб .бсп. сдс за 25 години.народа иска да бъде лъган и мачкан.

185

да ви го

преди 10 години

пази боже сляпо да прогледа !!!до вички безмозъчни ***, където драскат с меките си китки по форумите: явно че много лесно ви манипулират -не защото сте *** като цвъкито и бойко тиквата, ами защото сраха ви държи да бъдете *** като тях ...и още пo- лошо вие сте може би бъдещите национални предатели на българия

184

tttt

преди 10 години

Какви мутри това са провиснали шкембета и *** без нито 1 гънка в мозъка. За това Атака няма да има успех никога, защото повечето от тях са много глупави и не вдъхват доверие. Не става само с говорене... всички сме националисти но да говориш е едно да вършиш работа друго !!

183

ВИЕНА

преди 10 години

*** ДО ДУПКА ............

182

Istanbul

преди 10 години

Братлета видяхте ли че пак българин предаде България!За това не се сърдете на турците,американците,китайците,извънземните и т.н.

181

Анонимен

преди 10 години

Българи!!!Стига сте били лапнишарани Сидеров отдавна е купен от олигархията и от Анкара и ви е предал! Защо Сидеров си мълчи като ДПС си назначава Обалстни управители министри, въвежда се изучаването на турски в училищата ......дреме му за истрадалия български народ нали той си живее в суперлукс .....Сидеров обича паричките а не Отечеството не сте ли разбрали!

180

pitona

преди 10 години

Glupak neshtasten ot gluposti i tapotii ne ti ostava vreme da varshish nyakakva rabota za koyato uj si v parlamenta yavno ne zaradi naroda si tam a prosto za mast i lichni oblagi s vsyako tvoe deistvie go dokazvash. Utre sigurno shte iskash i naroda da ti se izvini che si v parlamenta

179

анонимен

преди 10 години

Ага Сидероглу , изини се , извинисе БЕ на Българския народ за предателството. Плъх страхлив.

178

honestly

преди 10 години

аз иначе едно не мога да разбера: Какво е времето в София? никакви заключения не мога да си направя от снимката - един е по тениска и къси ***, друг по риза, трети с кожено яке!

177

Дребното зло човече

преди 10 години

Хора докато ценим простащината и уважаваме простите с психични отклонения до тогава тема за разговор и коментари ще са такива като Волен.Дребното зло човече много правилно е разчел,че ще има успех с просташко,нагло и лумпенско поведение,защто това се харесва от много хора у нас за съжаление.То е същото като чалгата

176

Анонимен

преди 10 години

Останалите извън парламента *** пискат. Не гласувате само за сериозни партии, тези бутраци получават някакъв импулс и сега се занимаваме с тях.Олигарха на Скат сам призна, че най - добър кадрови потенциал има БСП. Сто години да врякате за мръсни комунисти, от това по чисто няма да стане.

175

Анонимен

преди 10 години

Ами *** сме, щом тази тема е най - коментираната. БСП и Герб останаха в храстите, в новините е само Волен и напиканите вследствие атакистката агресия журналета от Смрад. Волен и Симеонов са в комбинация и така поддържат рейтинг.

174

foreigner

преди 10 години

Просто е луд.

173

Зрител-данъкоплатец

преди 10 години

Браво Лора, браво БТВ !Ако трябва да бъда честен, аз лично много пъти съм критикувал позицията на репортерите или водещите на БТВ, когато според мен не са кореспондирали с интересите на обществото и България (М.Бенатова в Катуница и др.).Тази сутрин обаче искам да Ви поздравя за това, че поставихте на мястото му един позабравил се *** политик криещ се зад националните интереси.Това наистина е позиция на една НАЦИОНАЛНА телевизия!следва продължение

172

Митко Йорданов

преди 10 години

Скъпи приятели и читатели на форума не мислите ли че това е смешна работа !.Уважаемият г-н Сидеров претендира за "любов към държавата" към всичко българско, а прави политически циркове.Колкото и да напряга философията на партията му не може да постигне повече от 5, 6 % на всички избори.Той има много двойствени стандарти.Хората около него ясно показват, че това не са народни представители,а шепа тийнейджъри млади и объркани момичета и момчета. Така не се защитава България И СЛАВА БОГУ

171

Математика

преди 10 години

Волен Сидеров = национален предател + политическа ***

170

хихихи

преди 10 години

Колко съм щастлив,че напуснах тази долна....щях да кажа държава,но ще ми се обидят истинските такива...не виждан срам...тъжно ми е за родината ми,но не и за "държавата" ми...некви от "чистотата" пред парламента си се разхождат ей така и никой не ги закача за нищо...*** майко мила,тук ме спират полицай с насочен към мен автомат и пръст на спусъка,само за една обикновена проверка,вадя си документите с плавни движения...в момента в който съм се запътил към вратата на парламента им и съм на земята...

169

ivo.kolev.357

преди 10 години

Gledaite SKAT ,za da vi se otvoriat ochite za politicite i kuklovodite.Nikoj niama shans protiv faktite.Dori i lajlioto Bolen Siderov.