Снимка: БТА
fallback

ГЕРБ отново напуснаха пленарна зала, след като се регистрираха. 181 депутати имаше тази сутрин в залата. Веднага след началото на заседанието обаче партията на Бойко Борисов излезе.

Самият лидер ехидно каза на изхода: Ох, колко са сладки!, явно по адрес на опонентите си и с ирония.

ГЕРБ се прибраха в стаята на парламентарната си група и обещаха скоро да направят изявление.

Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов заяви, че днешното поведение на партията ще бъде конструктивно.

Това, което в момента се прави, е против националната сигурност на България с приемането на тези законодателни промени, смята той.

Цветанов отказа да отговори на въпрос на Dnes.bg дали повод за напускането на залата е гледането на второ четене на Закона за ДАНС. Той обеща по-късно да отговори на този въпрос.

Промените в закона предвиждат сливането на ГДБОП с ДАНС и реалното разформироване на ГДБОП. ГЕРБ още в началото се противопоставиха на тези промени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

191

666

преди 10 години

До Галяахахаха, ще падна от смях. точно тия продажници ли?

190

Гражданин

преди 10 години

Коалицията ПЕС-ФЕС-ХЕС на тези другарчета така прекрои правилника на парламента, че направи присъствието на ГЕРБ толкова необходимо, колкото на портрет от стената... да им висят за красота....А те да си взимат решения каквито им дойдат на ум.... Но народа не глупав, вижда какви ги правят.... Независимо от манипулираните новини по техните телевизии... ТВ 7, News7, K1, а вече и по БТВ..... Илиана Беновска каза онзи ден в предаването на Милен Цветков, че Пеевски бил купил и БТВ....

189

Боклуци!

преди 10 години

Колкото са прости тези гербераристи, толкова са подли и гадни!С една дума, мутроганстери начело с ***!

fallback