Николай Бареков Снимка: архив, Булфото
fallback

Изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков си призна, че е пуснал SMS на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов с текст: „Г-н Престъпник, не си трийте ръцете с мен. С НЕуважение: Н. Бареков“.

По-рано в парламента Цветанов публично се оплака от съобщението в отговор на въпрос на репортер на TV7 дали не е подменил вота на избирателите с напускането си на залата на Народното събрание. 

“Да, това е SMS, който аз изпратих вчера на Цветан Цветанов, в който си позволих да го квалифицирам като престъпник. Направих това, защото от няколко седмици Борисов и Цветанов лъжат Европа, че са загубили изборите заради мен и TV7”, заяви Николай Бареков.

Oще по темата
Журналистът зададе и публичен въпрос към Цветанов дали е вярно, че по време на изборите за президент и вицепрезидент на страната през 2011 г., Цветанов е направил твърдение пред Станимир Флоров, че щом ГЕРБ печатат бюлетините за изборите, значи ще ги спечелят.

Николай Бареков заяви също, че за разлика от ГЕРБ той е сред хората. Обикаля страната и се среща с разочарованите от управлението от последните три години хора. 

“ГЕРБ загърбиха отечеството си и се самозабравиха”, коментира още той. „Те загубиха изборите заради неучастието на голям брой фалшиви бюлетини в изборите, както и заради поведението си във властта”, категоричен е Бареков.

„Не подменяме вота. Ние защитаваме точно тези над 1 милион български граждани, които вие пренебрегвате от вашата телевизия. Но вие си обслужвате само ДПС”, заяви пък Цветан Цветанов по-рано в кулоарите на парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

237

таки

преди 10 години

Бареков, ти ти твоята услужлива телевизия се принизихте до нивото на на телевизия СКАТ.Журналистите в тази телевизия не са професионалисти а едни истерични махлянски клюкарки. Кака ти Лара - с каруцарски

236

plovdiv

преди 10 години

Чакаме те *** *** да дойдеш в Пловдив,и да усетиш народната любов!

235

Анонимен

преди 10 години

Браво Бареков.Велик си.

fallback