Снимка: архив, Булфото
fallback

Правителството определи досегашния член на ДКЕВР Анжела Тонева за председател на регулатора. Решението беше взето, след като членовете на комисията заедно с председателя Евгения Харитонова подадоха оставки. Анжела Тонева ще довърши мандата на Харитонова.

От постовете им са освободени и членовете на ДКЕВР Андон Роков, Костадин Балачев, Милена Миланова, Цветанка Андреева и Стефан Герчев.

С петгодишен мандат за членове на комисията са избрани Илиян Хр. Илиев, Михаил Димитров и Еленко Божков.

Другите трима членове на ДКЕВР са Илиян Б. Илиев, Милена Миланова и Димитър Димитров. Те ще довършат мандатите на Андон Роков, Костадин Балачев и Цветанка Георгиева.

Oще по темата
Анжела Тонева е родена на 5 май 1961 г. Магистър е от УНСС. Работила е като финансов ревизор, счетоводител и главен счетоводител.

В ДКЕВР е от януари 2001 г. като главен експерт по ценообразуване на енергийните продукти и услуги и директор на дирекция. През септември 2009 г. е избрана за член на Комисията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

питам

преди 11 години

Тя ли ще прикрива далаверите на енергийната мафия? Защо уволниха предишната? Кой взе комисионни от проекта АЕЦ Беляне? Защо не се работи по важните за обществото въпроси и не се разкрият престъпленията на енергийната мафия,за консултантските хонарари на огромни суми за Беляне,за цената на тока,а се хвърлят кьорфишеци за срс-та и глупости?

29

Анонимен

преди 11 години

Доскоро председателката на ДКВЕР ми обасняваше по ТВ как ЕРП-тата искат 40 % увеличение от 1 юли а ДКВЕР можели да дадат най- много 16%. Закона бил такъв...*** нагледците. Той Семерджиев не си позволи това. Изпълняваше преди 2 седмици Евгения Христова политическа поръчка и ...си отиде.Който пипне тока нагоре го чакат протести и шут от парламента-гнуся се само като пиша тази дума.Няма по-гнусна дума за мен от парламент, депутат, народен представител и народно събрание. Мръсотия!

28

Анонимен

преди 11 години

АКО СЕ НАПРАВИ БОРСА ЗА ТОКА И ВСЕКИ АБОНАТ СИ ИЗБИРА ДОСТАВЧИК, НЯМА НУЖДА ОТ ДКЕВР.

fallback