Меглена Кунева. Снимка: БТА
fallback

Лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева връчи членски книжки на новоприети членове в организацията в Асеновград. Това бе акцент на срещата й с членове и симпатизантив града, пред които тя представи и част от кандидатдепутатската листа на партията в 17-ти МИР.

Радвам се, че това са все млади хора, чудесни са и си мисля, че във всяка една партия трябва да има младежи, каза след церемонията Кунева. Тя отбеляза, че младите трябва да се занимават с политика, защото по думите й сега им е времето и защото те са бъдещето и са представители на една много важна част от народа ни.

Няма острови в живота - ако не са добре бабите и дядовците им - няма да се добре родителите им и те самите, и обратното - ако няма работа за младите - никой в семейството няма да е щастлив, коментира партийният лидер.

Според нея е много грозно да се настройват едни срещу други млади и стари - като се казва, че пенсионирате са изяли финансовия резерв на държавата и затова няма заплати или по-високи доходи. За младите е важно всичко - работа, образование, здравеопазване, коментира Кунева и допълни, че това са важните неща и за всички останали.

В Асеновград Меглена Кунева се срещна с председателя на предизборния щаб за Пловдив-област Диана Тапалилова, с водача на листата за 17-ти МИР Димитър Танев и кандидат-депутатите Павел Гимишев, Савина Дамова, Анастас Димитров, Петранка Арабаджийска-Саид, Димитър Андонов. В шатрата на партията тя разговаря и с десетки жители на Асеновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

Янко

преди 11 години

Тази дърта кошница още ли шава?!!!

79

Daniela_Radeva

преди 11 години

Дори хората от нейната партия и обърнаха гръб, защото ги излъга как ще се процедира по време на изборите и сега виждаме всеки ден как някой се оплаква от лошото и отношение, докато са били част от партията и.

78

Hrisov

преди 11 години

Партията на Кунева е поредната в политиката, която дава куп обещания, без да има нужното самочувствие с покритие. Разбирам там да присъстваха куп експерти, които да дадат положителна оценка, но такова нещо там просто не съществува. Дори нужните гласове за парламента няма да получат от вота, за да влязат вътре в него.

fallback