80

Янко

преди 11 години

Тази дърта кошница още ли шава?!!!

79

Daniela_Radeva

преди 11 години

Дори хората от нейната партия и обърнаха гръб, защото ги излъга как ще се процедира по време на изборите и сега виждаме всеки ден как някой се оплаква от лошото и отношение, докато са били част от партията и.

78

Hrisov

преди 11 години

Партията на Кунева е поредната в политиката, която дава куп обещания, без да има нужното самочувствие с покритие. Разбирам там да присъстваха куп експерти, които да дадат положителна оценка, но такова нещо там просто не съществува. Дори нужните гласове за парламента няма да получат от вота, за да влязат вътре в него.

77

didoo

преди 11 години

Аз мога ли да попитам защо Меглена Кунева се прави на "г-жа Всичко Знам"? Време е малко да се осъзнае, че народа няма да и гласува достатъчно доверие, за да може да влезе в парламента дори. Усетиха я навреме каква е и виждаме как подкрепата и се срина вече.

76

teritorialno_podelen

преди 11 години

Кунева е раздала членски книжки, ама е трябвало да я накарат да каже колко е прибрала от такива дето са напуснали нейната партия...още преди да се я явила на избори.

75

perfektnata_burq

преди 11 години

Подозирам, че тия младежи няма да помиришат парламент, за да може да си намърда старите пушки вътре.

74

bezpartien

преди 11 години

"Ако не са добре бабите и дядовците, не са добре и децата"Точно напротив! За да са добре старите, трябва да са добре младите, защото младите изкарват пенсиите на старите. Това ако Кунева не го знае, да се прибира вкъщи!

73

Sisa

преди 11 години

От устата на Кунева не очаквам вече нищо смислено,видяхме до къде и стига акъла...и партията и се разпадна,и пак не спира да се бори да грабне кокала.Няма ли кой да и каже,че хората вече не и вярват и няма да стоят тя да ги краде???

72

Rangel_55

преди 11 години

Много двулични слова от устата на Меглена Кунева. Личи си, че прави и е готова на всичко за да спечели максимално повече гласоподаватели. Само не знам наистина как си мисли, че ако старите са добре и младите ще са?? Точно обратното е! :) Много неподготвена пак се е изказала.

71

dobro_dete

преди 11 години

Комунистическата снаха Кунева не знам как ги вижда нещата, но аз виждам България НА гражданите без нея за в бъдеще :) Именно защото трябва да е наша, а не на бивши комунистки и снахи на комунисти!

70

Илияна

преди 11 години

Кунева се е изказала типично в социалистически модел. Нека първо помислим за старите, а после за младите. Ок, нямам против, само дето трябва първо младите да са добре, за да може и старите да са добре - демек точно обратното на нейните думи. Не знам кой се опитва да спечели с тези изказвания, ама трудно ще си поделят вота на червените баби с БСП - то няма да им остане бройка?! :))

69

borkoslav

преди 11 години

Като мисли, че младите трябва да се занимават с политика защо не им се дава път в партията, а се предпочитат разни партийни парашутисти, който прелитат от партия на партия и сменят един цвят с друг цвят, на всичкото отгоре са доказано некадърни и корумпирани, става въпрос за Даниел Вълчев, Прошко, Зеленогорски и естествено самата Кунева, за която това ще е трети мандат! Как младите хора да се изявят от такива алчни за власт хора?!

68

Iva Hikova

преди 11 години

Кунева не мисли нито за възрастните, нито за младите, така че не разбирам кого се опитва да заблуди с тези кухи призиви. Ако мислеше наистина за младото поколение, нямаше да участва в хайката, която разпродаде част от националните богатства и ни натовари с огромни заеми за един гьол, който няма и да види бял свят. Да се прави, че не е била част от всичко това е изключително лицемерно.

67

gusanita

преди 11 години

В желанието си да заглушат скандалите за разпад на партията от ДБГ са прибегнали до хитрия трик с публичното раздаване на членски книжки. Истината обаче е видна за хората - дори вече и своите нямат вяра на Снахата, след като видяха как се редят "експертни" листи до приближени на Кунева. В същото време и националната социология показва сериозен спад на доверие.

66

Donka

преди 11 години

В Асеновград ще си намира привърженици...тези десет човека нямат акъл!Следващата седмица ще напуснат Кунева и те.

65

Лудия

преди 11 години

То,не че се настройват,ама бабите и дядовците с главите си хич не мислят,ами ходят и си гласуват за бесепето :РР

64

Галя

преди 11 години

много е грозно кунева която манипулира възрастните хора да гласуват за нея да се изказва по този начин . няма по безочлив човек от нея

63

grigo911

преди 11 години

Меглена Кунева няма да влезе в следващия парламент, в това може да сте повече от сигурни! Не я ли виждате - партийката и се радпада, а тя се е видяла в чудо. Ще се радвам наистина, ако тя не успее да влезе, защото България не заслужава подобен национален предател като Меглена Кунева.

62

levskarcheto77

преди 11 години

Бабичката от Брюксел иска да се намърда на Бойко Борисов на мястото и да папка от неговата чинийка, на гърба на българския народ, както винаги го е правила, още от времето на цяря. Народът няма да позволи това да се случи.

61

svirchovina

преди 11 години

Ти си само една национална предателка, Кунева, дето ни съсипа икономиката и като минисър, и като еврокомисар! Това ли е заслужил българския народ *** като Меглена Кунева?