Срещата на Райков с областните управители. Снимка: БТА
fallback

Точно половината областни управители от днес са в отпуск, защото са ангажирани с предизборната кампания, която вече официално започна.

По този начин те се съобразиха с условието, поставено от министър-председателя Марин Райков на срещата му с тях на 2 април, да се придържат стриктно към законовите изисквания за подготовка и провеждане на парламентарния вот, съобщиха от правителствената информационна служба.

Oще по темата

„Тъй като целта ни е да възстановим и да изградим доверие сред обществеността в нашия потенциал да бъдем прозрачни и безпристрастни, моля всеки един от вас да вземе решение за себе си. Това е в съответствие с желанието ми да отправим ясно послание към българската общественост, че вие ще бъдете безпристрастни“, заяви премиерът на срещата си с областните управители в началото на месеца.

В отпуск за участие в предизборната кампания излизат 14 областни управители: Цветан Асенов (Видин), Желязко Желязков (Добрич), Иванка Таушанова (Кърджали), Ивайло Петров (Монтана), Дончо Баксанов (Пазарджик), Иван Новкиришки (Плевен), Здравко Димитров (Пловдив), Валентин Василев (Разград), Стефко Бурджиев (Русе), Марин Кавръков (Сливен), Данаил Кирилов (София), Митко Стайков (Търговище), Ирена Узунова (Хасково), Димитър Иванов (Ямбол).

Областният управител на Бургас Константин Гребенаров е в отпуск, който няма отношение към предизборната кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 11 години

ОТ ТЕЗИ ОБЛАСТНИ ПОЛЗА НЯМА--КАФЕВАРКИ И ЗАЩИТНИЦИ НА ПАРТИИНИ ИНТЕРЕСИ..А ФИДОСКА УДАРНО СЕЧЕ ГОРАТА В БЕРКОВСКИЯТ БАЛКАН---ВСИЧКО Е ОГОЛИЛА..МАМИНАТА ТЯ

10

БГ

преди 11 години

ДА СЕ ЗАКРИЯТ ВСИЧКИ ОБЛАСТНИ УПРАЛЕНИЯ ИЛИ ДА ОСТАНЕ САМО ОБЛАСТНИЯ С 4-5 СЛУЖИТЕЛИ. САМО ГЪЛТАТ ПАРИ А НИЩО НЕ ПРАВЯТ. КЪДЕ ИМА ПОДПИСКА ЗА ТОВА ?

9

Предизборен

преди 11 години

Изборите да се проведат така:Всички кандидати подредени и народа ги замеря с камъни. Колкото останат те да влязат и от толкова да се състои парламента.Ха ха ха ха

fallback