Марин Райков Снимка: БТА

Служебният премиер Марин Райков разкритикува лидера на "Атака" Волен Сидеров, който днес се опитва да нахлуе на заседанието на кабинета.

Нямам нищо против всяка група български граждани да изразява своите критики, но единственото нещо, което не мога да разбера, е защо политически лидер иска да говори с мен през мегафон, изрази недоумението си Райков.

Леко иронично той обясни, че скоро е минал през лекарски преглед, слухът му е добре и няма нужда да му се вика през мегафон.

По думите на Райков шумовата среда, в която е работел кабинетът днес, не е била особено благоприятна, а са се обсъждали важни теми като подпомагането на най-нуждаещите се български граждани.

Служебният премиер определи посланието за “революционна бдителност“ на Сидеров на заседанията на МС като “разбираемо и благородно“.

Още по темата
Все пак трябва да бъдем оставени да работим, заяви Райков.

Това правителство няма да се превърне в предизборна платфрорма на която и да е политическа сила, отсече за пореден път той.

Днес Волен Сидеров направи истински цирк с викове и блъскане по вратите на централния вход на Министерския съвет. Той за поредна седмица се опита да влезе на заседанието, но това не се получи. Стигна се до обиди към Райков, охраната на НСО и целия кабинет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase